Nincs kép
AUDI
A4
2.0 TDI multitronic
5 300 000Ft
2015/08 121 489 km
Üzenet a hirdetőnek

AUDI

A4
2.0 TDI multitronic

5 300 000Ft

2015/08 121 489 km

Diesel
147 LE / 110 kW
1968 cm³
Automata - Fokozatmentes: 8 fokozat
Kombi
Használt/Újszerű
Leírás
Gazdag felszereltség, valós alacsony futásteljesítmény, sérülésmentes karosszéria és teljes szerviztörténet. Szalon állapotú gyönyörű beltér, kifogástalan műszaki állapot.
Minden szerviz időben, utolsó szerviz 112217 km-nél elvégezve (motor és váltó olaj, fékfolyadék, üzemanyagszűrő, por és pollenszűrő) minden kötelező cserével.
A vezetett szervizkönyv mellett a részletes karbantartási listák is megvannak. Természetesen kettő gyári Audi kulcs + szerviz kulcs megvan, továbbá a teljes dokumentáció az autóhoz + EU navigációs térképcsomag 2 DVD-n.
Már a modell frissített 2015.05 - 2015.12-ig forgalmazott példány! Gazdagon felszerelt, csak extrából 3 millióért került az autóba: Audi MMI fejegység - EU navigációs rendszer, színes vezetői információs rendszer, Bi-Xenon fényszóró, LED nappali menetfény és LED-es hátsó lámpák, fényszórómosó berendezés, fény és esőszenzor, monszun szürke metál fényezés, elektromos csomagtérajtó mozgatás, Audi Music Interface, Audi hangrendszer: 10 hangszórós központi hangrendszer mélynyomóval, 6 csatornás erősítő 180W, multifunkciós bőr kormánykerék, 6 légzsák, 3 zónás elektronikus digitális légkondi, polírozott tetőléc, Bluetooth mobiltelefon kihangosítás, sebességszabályozó tempomat, parkolást segítő szenzorok elől és hátul, elektromosan állítható deréktámasz és fűthető ülések. Az alvázszám nyilvánosan lekérdezhető, kérésre választható helyen át is nézethető.
Természetesen magyar rendszám, forgalmi és törzskönyv, valamint idei évre a teljesítmény adó is befizetve utána. Megtekinteni Dunakeszin és a XV. kerületben is lehetséges.
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
55 217 Ft/év
Netrisk átlagdíj
70 359 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum