- cm3  120754
MERCEDES-BENZ
E-osztály
E 350 d 9G-TRONIC
13 500 000Ft
2017/12 106 050 km
Üzenet a hirdetőnek

MERCEDES-BENZ

E-osztály

E 350 d 9G-TRONIC

13 500 000Ft

2017/12 106 050 km

Diesel
255 LE / 190 kW
2987 cm³
Automata - Tiptronic: 9 fokozat
Sedan
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
RÖVIDEN:
 - Kérem, indulás előtt hívjon!
 - Első forgalomba helyezés: Magyarország.
 - Magyar rendszámos.
 - 2. tulajdonostól.
 - Gyári fényezés.
 - Vezetett szervizfüzet.
 - Mindkét gyári kulcs.
 - Műszaki átvizsgálás/felkészítés és fényezési rétegvastagság mérés.
 - Eladó: autókereskedő (azaz saját tulajdon - MENS CAR Kft. - 2009. óta)
 - Garancia: 1 év vagy 20ekm.
 - Szavatosság: 1 év a Ptk. szerint.
 - 360 ponton átvizsgált autó (Válogatott JóAutók program)
 - Átvizsgáltatható.
 - Átvehető: AZONNAL.
 BŐVEBBEN:
 Tisztelt Érdeklődőink!
 A MENS CAR Kft. saját tulajdonú autója, magyar adásvételi szerződéssel és számlával fogjuk értékesíteni.
 Újkora óta itthon fut ez a gyönyörű állapotú német prémium limuzin, melyet a személyes megtekintés előtt részletesen megismerhetnek az alábbi leírásban, valamint a mellékelt fotókon. (Az összes fényképet kizárólag a saját honlapunkon találják. www.menscar.hu)
 Először a(z) - többek között a MERCEDES-BENZ márka képviseletét is ellátó - Autentik-csoport cégvezetőjének szolgálati autója volt. Aztán egy idős úrhoz került, aki néhány év használat után újabb csillagos autóra váltott. Megkaptuk az autó mindkét gyári kulcsát és a komplett fedélzeti irodalmát. A megtett kilóméterek (16ekm/év) a szervizfüzetet helyettesítő digitális nyilvántartás bejegyzésein és a JSZP alapján követhetők nyomon. ...továbbá lekérdezhetők bármelyik MERCEDES-BENZ márkaképviseletnél.(Lásd: dokumentumok. Alvázszám: WDD2130331A095712 - rendszám: PPE-147)
 Az autó minden beavatkozása ugyanabban a MERCEDES-BENZ márkaszervizben történt, amelyik az autót újonnan forgalomba állította.
 A műszaki átvizsgálás során talált hiányosságokat szervizpartnerünk kijavította, ezt állapotlappal is igazoljuk. Következő inspekciója majd csak jövőre lesz esedékes.
 Fényezése - meglepő módon - gyári, eredeti és a minden irányban elektromos állítható - combtámasszal is rendelkező - barna bőrülések is esztétikusak maradtak a használat során.
 Felszereltsége pazar - ajtószervó, nyitható panoráma üvegtető, Burmestes hifi, stb. -  a teljes listát a megfelelő rubrikákban találják. Vezetői asszisztenesek tekintetében ugyan nem bővelkedik, mert az első tulajdonosa - hozzám hasonlóan - jobban bízik magában, mint az elektronikában.
 Nyári gumiabroncsai nagyon jó állapotúak és gyári könnyűfém felniken feszülnek. Igény esetén egy komplett téli kerékgarnitúrát is tudunk adni az autóhoz.
 Mivel a MERCEDES-BENZ gyár felelőssége már évekkel ezelőtt lejárt - azaz maga a gyártó nem hajlandó felelősséget vállalni a legyártott autójáért, ezért mi - a gépjármű kora és állapota miatt - 1 év/20.000 km MŰSZAKI GARANCIÁT vásárolunk a Válogatott JóAutók program (Real Garant AG) feltételei szerint, amely széleskörűen bővíthető vagy akár 3 évig hosszabbítható.
 2025. decemberig érvényes műszaki vizsgával kínáljuk.
 AZONNAL ÁTVEHETŐ magyar rendszámos autó.
 Az autó vételára átutalással is kiegyenlíthető. 
 Külön - készpénzben - fizetendő a névre írás költsége (eredetiség vizsgálat, forgalmi engedély és törzskönyv, valamint a vagyonszerzés illetéke), melynek összegéről értékesítőnk ad felvilágosítást.
 Az autó átvizsgálására lehetőséget biztosítunk a telephelyünkön, vagy átadjuk az autót - Győr területén belül - az Ön által megjelölt szerviznek. (Az időpont egyeztetése az Ön feladata, a vizsgálat díja az Ön költsége.)
MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT!
Telefonáljanak bizalommal és nem fognak csalódni!
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
74 282 Ft/év
Netrisk átlagdíj
93 661 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum