Nincs kép
SUZUKI
Swift
1.3 GC Sedan
320 000Ft
1996/06 89 616 km
Üzenet a hirdetőnek

SUZUKI

Swift

1.3 GC Sedan

320 000Ft

1996/06 89 616 km

Benzin
67 LE / 50 kW
1298 cm³
Manuális: 5 fokozat
Sedan
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
Eladó a képeken látható megbízhatóan működő, hűséges, 23 éves Suzuki Swift Sedan.
Soha nem hagyott még cserben, kivéve mikor a gyerekeim felkapcsolták a belső világítást, amit én nem vettem észre a nappali fényben, és mit sem sejtve kirándultunk egy jót a környéken, akkor is, leszállt közénk egy angyal, és fél óra után már indulhattunk is tovább.
Mivel azonban a jól működő kapcsolatokat is ápolni kell, köszönetem és hálám jeléül egy BOSCH típusú új akkumulátorral ajándékoztam meg nemrég, azóta csillogó szemekkel néz rám minden alkalommal.
Korából adódóan érte már pár csalódás -mint a mai kamaszok többségét ekkorra- ezért idővel, néhány lelki bánata fizikailag is kivetült, de mindig próbáltam vigaszt nyújtani és nem hanyagoltam el a szükséges őszinte és kapcsolatépítő találkozásokat a terapeutájával.
Emiatt, ha egy első románcáról ábrándozó, naiv leányzót szeretnél, akkor nem jó helyen jársz. De ha egy megbízható, tapasztalt, hűséges társat keresel, akkor megtaláltad.

Részletes adatok a hirdetésben.
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
54 721 Ft/év
Netrisk átlagdíj
69 129 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum