Mától használt autót is kereshet a Netrisknél

netriskauto.hu netrisk.hu sajtóközlemény rólunk bemutatkozás

Használtautó-hirdetési platformmal bővíti tevékenységi körét mától a Netrisk.hu. A legnagyobb hazai online biztosítási alkuszcég netriskauto.hu néven futó új használtautó-kereső felületén a társaság partnerei, valamint több mint egymillió regisztrált lakossági ügyfele egyaránt ingyenesen hirdethet, de a felület elérhető minden további külső érdeklődő számára is.

„Az új weboldallal elsősorban milliós ügyfélkörünk számára kívánunk egy új szolgáltatást biztosítani. – magyarázza Sebestyén László, a Netrisk.hu ügyvezető igazgatója. – Ennek érdekében minden autókereskedő partnerünk 250, lakossági ügyfeleink pedig 5 hirdetést tölthetnek fel ingyenesen a netriskauto.hu-ra, hirdetésenként 12 nagy felbontású, Full HD képpel.”

Az új, már az indulás pillanatában is többezernyi hirdetést tartalmazó szolgáltatás az első időszakban a személyautó-hirdetésekre fókuszál, amelyekhez számos keresési és hirdetésmentési lehetőséget is nyújt. A mobiltelefonra is optimalizált felület egyedi sajátossága a Netrisk.hu alaptevékenységéhez kapcsolódik: a rendszer valamennyi hirdetett gépjármű vonatkozásában megmutatja a Netrisk KGFB-indexet, vagyis az adott jármű kategóriájára vonatkozó átlagos KGFB-díjakat, melyeket a Netrisk.hu-n az előző héten megkötött szerződések díjai alapján számol ki. Az előzetes, tájékoztató jellegű adat alapján a látogatók képet alkothatnak róla, hogy hozzávetőleg milyen kötelező biztosítási díjjal számolhatnak az adott autó megvásárlása esetén.

A Netrisk.hu 2001-ben az országban elsőként tette lehetővé biztosítási ajánlatok áttekintését és megkötését az interneten. Összehasonlítási tevékenységét azóta számos más szegmensre is kiterjesztette: 2013 óta banki termékeknek, 2016 óta pedig távközlési szolgáltatók ajánlatainak összehasonlítására is lehetőséget teremtett. Most bevezetett használtautó-piaci szolgáltatásával jelenlegi működésének immár negyedik fontos pillérét építette ki.

Netrisk.hu

A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum