- cm3  120566
BMW
123d
 
3 350 000Ft
2008/07 215 372 km
Üzenet a hirdetőnek

BMW

123d

 

3 350 000Ft

2008/07 215 372 km

Diesel
201 LE / 150 kW
1995 cm³
Ferdehátú
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
RÖVIDEN:
 - Kérem, indulás előtt hívjon!
 - Első forgalomba helyezés: Németország.
 - Magyar rendszámos.
 - 2. tulajdonostól.
 - Gyári fényezés.
 - Vezetett szervizfüzet.
 - Mindkét gyári kulcs.
 - Fényezési rétegvastagság mérés.
 - Eladó: autókereskedő (azaz saját tulajdon - MENS CAR Kft. - 2009. óta)
 - Szavatosság: 1 év a Ptk. szerint.
 - Átvehető: Akár azonnal.
 BŐVEBBEN:
 Tisztelt Érdeklődőink!
 A MENS CAR Kft. saját tulajdonú autója, magyar adásvételi szerződéssel és számlával fogjuk értékesíteni.
 Németországban került először forgalomba, de már két éve itthon fut ez a vagány német prémium kompakt,  melyet az alábbi leírásban, valamint a mellékelt fotókon ismerhetnek meg részletesen a személyes megtekintés előtt. (Az összes fényképet kizárólag a saját honlapunkon találják. www.menscar.hu)
 Második tulajdonosától megkaptuk az autó mindkét gyári kulcsát és a komplett fedélzeti irodalmát. Futásteljesítménye (évi 14ekm) a vezetett szervizfüzet bejegyzésein és a szervizszámlákon követhető nyomon, illetve lekérdezhető az összes BMW-márkaképviseletnél. (Lásd: dokumentumok. Alvázszám: WBAUK11040VF68724 - rendszám: SUT-444)
 A vásárlás után - megelőzve a bajokat - szervizpartnerünknél cserére került a komplett vezérlés, valamint a főtengely csapágysora. ...természetesen egybekötve egy komplett átvizsgálással és a megfáradt alkatrészek cseréjével. Ekkor kapott az autó két garnitúra (nyári és téli) gumit is.
 A használat során cserére került a komplett hátsó fék, most pedig az első fékek újultak meg. Ezen kívül az elmúlt két évben az autó szó nélkül tette a dolgát. Az időszakos szervize a nyáron készült.
 A fehér fényezéséhez legjobban passzoló fekete bőr/gyöngyszövet kárpitozás és a glacier silver alumíniumbetétek is hibátlan állapotban maradtak, a precíz oldaltartású sportülések sem koptak meg a szokásos helyeken sem.
 Nyári gumijai nagyon jó állapotúak és gyári könnyűfém felniken feszülnek. A vételár tartalmazza a komplett téli kerékgarnitúrát is.
 Első tulajdonosa nem sok időt töltött az extrák válogatásával. Kipipálta az összes lehetséges kiegészítőt a Logic7 hangrendszeren keresztül a nyitható üvegtetőkön át a memóriás sportülésekig.
 A feszes futómű, a 400 Nm-t biztosító 204 lóerős motor és a kormányról is kapcsolható automata váltó minden alkalommal gyermeki mosolyt csal az arcomra.
 Műszaki vizsgája 2025. júniusig érvényes.
 Akár AZONNAL ELVIHETŐ magyar rendszámos autó.
 Az autó vételára átutalással is kiegyenlíthető. 
 Külön - készpénzben - fizetendő a névre írás költsége (eredetiség vizsgálat, forgalmi engedély és törzskönyv, valamint a vagyonszerzés illetéke), melynek összegéről értékesítőnk ad felvilágosítást.
MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT!
Telefonáljanak bizalommal és nem fognak csalódni!
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
59 544 Ft/év
Netrisk átlagdíj
81 738 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum