- cm3  120640
BMW
3-as sorozat
320i Aut.
7 400 000Ft
2016/10 114 754 km
Üzenet a hirdetőnek

BMW

3-as sorozat

320i Aut.

7 400 000Ft

2016/10 114 754 km

Benzin
181 LE / 135 kW
1998 cm³
Automata - Tiptronic: 8 fokozat
Sedan
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
RÖVIDEN:
 - Kérem, indulás előtt hívjon!
 - Első forgalomba helyezés: Magyarország.
 - Magyar rendszámos.
 - 1. tulajdonostól.
 - Vezetett digitális szerviznyilvántartás.
 - Mindkét gyári kulcs.
 - Műszaki átvizsgálás/felkészítés és fényezési rétegvastagság mérés.
 - Eladó: autókereskedő (azaz saját tulajdon - MENS CAR Kft. - 2009. óta)
 - Garancia: 1 év vagy 20ekm prémium garancia, amely akár 3 évig is bővíthető.
 - Szavatosság: 1 év a Ptk. szerint.
 - Átvizsgáltatható.
 - Átvehető: AZONNAL.
 BŐVEBBEN:
 Tisztelt Érdeklődőink!
 A MENS CAR Kft. saját tulajdonú autója, magyar adásvételi szerződéssel és számlával fogjuk értékesíteni.
 Egy baráti ország budapesti nagykövetségétől vásároltuk ezt a formás német utazó autót (ezért új a rendszám), melyet a személyes megtekintés előtt részletesen megismerhetnek az alábbi leírásban, valamint a mellékelt fotókon. (Az összes fényképet kizárólag a saját honlapunkon találják. www.menscar.hu)
 Az autó újkora óta itthon fut, azaz magyarországi első forgalomba helyezés. Első tulajdonosától megkaptuk az autó mindkét gyári kulcsát. A megtett kilóméterek (15ekm/év) a szervizfüzetet helyettesítő digitális nyilvántartás bejegyzésein (azaz az autó kijelzőjén) és a JSZP alapján követhetők nyomon. ...valamint lekérdezhetők bármelyik BMW-márkaképviseletnél. (Lásd: dokumentumok. Alvázszám: WBA8X31040G775050 - rendszám: AEKF-842)
 Az autó minden beavatkozása BMW-márkaszervizben történt. Következő olajcsere inspekciója majd csak jövőre lesz esedékes.
 Kétliteres motorja két turbófeltöltő segítségével és 8-fokozatú automata váltón át könnyedén és meglepően takarékosan mozgatja a hatalmas karosszériát.
 Kalahari beige metálfényezése szép, egységes és gyönyörűen szikrázik a napfényben.  A sötét szövetkárpitok is jól viselték a használatot.
 Nyári gumiabroncsai nagyon jó állapotúak és gyári könnyűfém felniken feszülnek. Igény esetén egy komplett téli kerékgarnitúrát is tudunk biztosítani az autóhoz.
 Mivel a BMW már évek óta nem vállal felelősséget a legyártott autójáért, ezért mi - a gépjármű kora és állapota miatt - 1 év/20.000 km kibővített MŰSZAKI GARANCIÁT vásárolunk a Válogatott JóAutók program (Real Garant AG) feltételei szerint, amely - az új autókhoz hasonló módon - a kopó/forgó/csúszó alkatrészek kivételével széleskörű fedezetet biztosít. A garancia akár 3 évig is bővíthető.
 Műszaki vizsgája 2024. októberig érvényes.
 AZONNAL ÁTVEHETŐ magyar rendszámos autó.
 Az autó vételára átutalással is kiegyenlíthető. 
 Külön - készpénzben - fizetendő a névre írás költsége (eredetiség vizsgálat, forgalmi engedély és törzskönyv, valamint a vagyonszerzés illetéke), melynek összegéről értékesítőnk ad felvilágosítást.
 Az autó átvizsgálására lehetőséget biztosítunk a telephelyünkön, vagy átadjuk az autót - Győr területén belül - az Ön által megjelölt szerviznek. (Az időpont egyeztetése az Ön feladata, a vizsgálat díja az Ön költsége.)
MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT!
Telefonáljanak bizalommal és nem fognak csalódni!
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
58 779 Ft/év
Netrisk átlagdíj
83 786 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum