Nincs kép
CHRYSLER
Grand Voyager Limited 3.3 V6 Benzin/Gáz
 
390 000Ft
2002/06 177 000 km
Üzenet a hirdetőnek

CHRYSLER

Grand Voyager Limited 3.3 V6 Benzin/Gáz

 

390 000Ft

2002/06 177 000 km

Benzin
172 LE / 128 kW
3300 cm³
Automata: 4 fokozat
Egyterű
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
Chrysler Grand Voyager Limited 2002 3.3 V6 automata benzin / LPG 
Angol jobb kormányos, exportra, pótalkatrésznek vagy visszavezethető Angliába! 
Csak 111000 mérföld (177600 Km) van benne. Érvényes külföldi papirok, angol müszaki 2019 /Okt. 
Jelenleg Austriába van de szállítom Magyaszországra teljes árért. 
Ez egy angol jobb kormányos jármű, exportként vagy donor kocsinak, vagy vissza lehet vinni az Egyesült Királyságba!. A gépjárműnek 2019 októberéig UK MOT (müszakai)-ja van, és a gáz rendszer csak 4 éves, teljes papírmunkával. 
Rendkívül jól működik, nagyon takarékos ami egy ilyen nagy autónál sokat számit. 
A motor rendszeresen jól karbantartott, Nagyon csendes, és 2018 októberében teljes körűen szervízelt, beleértve a sebességváltóolajjal, szűrőcsere stb. Mint látható, a rozsdamentes acél sarok lökhárító / védőburkolata is van. 
Itt van egy lista a 2018 októberében felállított új alkatrészekről: Hátsó kerékcsapágyak (mindkét oldal) Hátsó ABS érzékelők Hátsó kézifék-cipők és hátsó tárcsák. Első tárcsák és párnák + ABS érzékelők. Új első hűtő. Hátsó kipufogó. 4 új gumiabroncs, amely 2000 km-nél kevesebbet tett. amelyek kiváló minőségű ötvözetre vannak szerelve. 
Ennek az autónak a motorja nagyon jó és megbízható, és a közelmúltban Anglia nyugati részéből költöztünk vele Ausztriába semmi probléma nélkül. Minden hátsó ülést kivettünk, hogy minden holminkat el tudjunk hozni, így a hátsó ülések nem állnak rendelkezésre. Az autóban fűtött electronikus első ülések, valamint hátsó DVD-lejátszó található. 
A rossz pontok: A bal hátsó hátsó panelt egy pár napja meghúztuk, miközben megpróbáltam elkerülni egy rohangálo gyermeket egy földalatti parkolóban, ahol eltaláltam egy oszlopot annak érdekében, hogy elkerüljem a gyereket. Habár rossznak tűnik, javítható, és nem befolyásolja a jármű vezethetőségét. Én levettem az egyik lelépöt, és a másikat is le kellenne venni de hátfáhjás miatt nem tudtam megtenni. Az autó eladó exportra, alkatrésznek eladó vagy regisztrálható, vagy visszavezethető Angliába. Tel: +43 677 631 13970
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
61 203 Ft/év
Netrisk átlagdíj
80 017 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum