- cm3  120147
CITROEN
C4 Cactus
1.6 BlueHDi Shine
3 700 000Ft
2015/12 169 629 km
Üzenet a hirdetőnek

CITROEN

C4 Cactus

1.6 BlueHDi Shine

3 700 000Ft

2015/12 169 629 km

Diesel
98 LE / 73 kW
1560 cm³
Manuális: 5 fokozat
Kombi
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
Tisztelt Érdeklődőink! A MENS CAR Kft. saját tulajdonú autója, magyar adásvételi szerződéssel és számlával fogjuk értékesíteni. Anno Hollandiából érkezett, de már harmadik éve magyar rendszámmal fut ez a vagány francia kompakt, melyet a személyes megtekintés előtt részletesen megismerhetnek az alábbi leírásban, valamint a mellékelt fotókon. (Az összes fényképet kizárólag a saját honlapunkon találják.) Második tulajdonosától megkaptuk az autó mindkét gyári kulcsát és a komplett fedélzeti irodalmát. A megtett kilóméterek (22ekm/év) a vezetett szervizfüzet bejegyzésein és a JSZP-n követhetők nyomon. (Lásd: dokumentumok. Alvázszám: VF70BBHYBFE578072 - rendszám: SOS-737) Utolsó olajcsere inspekciója januárban történt, melynek során gondos tulajdonosa lecseréltette 
a komplett vezérlést is. Fehér gyöngyházfényezése szép, egységes, a polírozás után gyönyörűen csillog a napfényben. A kétszínű bőr/szövet kombinációjú kárpitozás is jól bírta a használatot. Négy évszakos gumijai újszerűek és gyári könnyűfém felniken feszülnek. Ennek köszönhetően nem kell bajlódni az évenkénti két kerékcserével és az épp nem használt kerekek tárolásával. Műszaki vizsgája még másfél évig érvényes. Az autó levehető vonóhoroggal rendelkezik, mellyel 570 kg fék nélküli vagy 825 kg fékezett utánfutót vontathat, vagy kitűnően alkalmas kerékpártartó rögzítésére. A gépjármű kora és állapota miatt 1 év/20.000 km MŰSZAKI GARANCIÁT tudunk biztosítani a Real Garant AG feltételei szerint. Akár AZONNAL ELVIHETŐ magyar rendszámos autó.
MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT!
Telefonáljanak bizalommal és nem fognak csalódni!
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
48 787 Ft/év
Netrisk átlagdíj
59 515 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum