- cm3  120784
DACIA
Logan
0.9 TCe Celebration
2 500 000Ft
2015/11 123 935 km
Üzenet a hirdetőnek

DACIA

Logan

0.9 TCe Celebration

2 500 000Ft

2015/11 123 935 km

Benzin
88 LE / 66 kW
898 cm³
Manuális: 5 fokozat
Kombi
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
RÖVIDEN:
 - Kérem, indulás előtt hívjon!
 - Első forgalomba helyezés: Ausztria.
 - Magyar rendszámos.
 - 1. tulajdonostól.
 - Gyári fényezés.
 - Vezetett szervizfüzet.
 - Műszaki átvizsgálás/felkészítés és fényezési rétegvastagság mérés.
 - Eladó: autókereskedő (azaz saját tulajdon - MENS CAR Kft. - 2009. óta)
 - Garancia: 1 év vagy 20ekm.
 - Szavatosság: 1 év a Ptk. szerint.
 - Átvizsgáltatható.
 - Átvehető: 2-3 munkanapon belül.
 BŐVEBBEN:
 Tisztelt Érdeklődőink!
 A MENS CAR Kft. saját tulajdonú autója, magyar adásvételi szerződéssel és számlával fogjuk értékesíteni. A vételár tartalmazza a műszaki vizsga és a regisztráció költségeit is. Magyar okmányokkal fogjuk átadni.
 Első tulajdonosától vásároltuk Ausztriában a mellékelt fotókon bemutatott hatalmas csomagterű kombit, melyet a személyes megtekintés előtt részletesen megismerhetnek az alábbi leírásban. (Az összes fényképet kizárólag a saját honlapunkon találják. www.menscar.hu)
 Az autóhoz átvettük a komplett fedélzeti irodalmát, viszont csak egy gyári kulcsot kaptunk. A megtett kilóméterek (15ekm/év) a vezetett szervizfüzet bejegyzései alapján követhetők nyomon. ...vagy lekérdezhető bármelyik DACIA-márkaképviseletnél. (Lásd: dokumentumok. Alvázszám: UU17SDA1553786670 - rendszám: még nincs)
 Az autó minden beavatkozása DACIA-márkaszervizben történt. Ennek megfelelően a műszaki átvizsgálás során szervizpartnerünk nem talált hiányosságokat. Ezt természetesen számlával és állapotlappal is igazoljuk.
 Következő olajcsere inspekciója majd csak télen lesz esedékes. A klímaberendezés utolsó átvizsgálásánál cserélték a klímahűtőt.
 Fekete gyöngyház fényezése - meglepő módon - gyári, eredeti és a kéttónusú szövetkárpitok is szép állapotban maradtak a használat során. Jópofa ötlet volt az ülésekhez passzoló kék biztonsági öv.
 Téli gumiabroncsai nagyon jó állapotúak és gyári könnyűfém felniken feszülnek. Igény esetén nyári gumikat is tudunk adni az autóhoz.
 Nyomatékos és egyben takarékos motorja könnyedén mozgatja a tágas karosszériát. Racionális választás a jó ár/érték arányt keresők számára.
 Mivel a DACIA gyár garanciája már évekkel ezelőtt lejárt - azaz maga a gyártó már nem hajlandó felelősséget vállalni az általa összeszerelt autóért - ezért mi - a gépjármű kora és állapota miatt - 1 év/20.000 km MŰSZAKI GARANCIÁT vásárolunk a Real Garant AG. vagy a Defend Insurance feltételei szerint.
 Friss - 2026. májusig érvényes - műszaki vizsgával kínáljuk.
 Mivel az autó már rendelkezik magyar műszaki vizsgával, ezért 2-3 MUNKANAPON BELÜL ÁTVEHETŐ. 
 Az autó vételára átutalással is kiegyenlíthető. 
 Külön - készpénzben - fizetendő a névre írás költsége (eredetiség vizsgálat, forgalmi engedély és törzskönyv, valamint a vagyonszerzés illetéke), melynek összegéről értékesítőnk ad felvilágosítást.
 Az autó átvizsgálására lehetőséget biztosítunk a telephelyünkön, vagy átadjuk az autót - Győr területén belül - az Ön által megjelölt szerviznek. (Az időpont egyeztetése az Ön feladata, a vizsgálat díja az Ön költsége.)
MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT!
Telefonáljanak bizalommal és nem fognak csalódni!
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
50 397 Ft/év
Netrisk átlagdíj
66 378 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum