- cm3  120682
FIAT
GRANDE PUNTO
 
1 150 000Ft
2007/10 193 998 km
Üzenet a hirdetőnek

FIAT

GRANDE PUNTO

 

1 150 000Ft

2007/10 193 998 km

Benzin
94 LE / 70 kW
1368 cm³
Ferdehátú
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
RÖVIDEN:
 - Kérem, indulás előtt hívjon!
 - Első forgalomba helyezés: Németország.
 - Műszaki átvizsgálás/felkészítés és fényezési rétegvastagság mérés.
 - Friss műszaki vizsga.
 - Eladó: autókereskedő (azaz saját tulajdon - MENS CAR Kft. - 2009. óta)
 - Szavatosság: 1 év a Ptk. szerint.
 - Átvizsgáltatható.
 - Átvehető: Rövid időn belül.
 BŐVEBBEN:
 Tisztelt Érdeklődőink!
 A MENS CAR Kft. saját tulajdonú autója, magyar adásvételi szerződéssel és számlával fogjuk értékesíteni. A vételár tartalmazza a műszaki vizsga és a regisztráció költségeit is. Magyar okmányokkal fogjuk átadni.
 Németországbó került hozzánk a mellékelt fotókon bemutatott kedvelt olasz kis autó, melyet a személyes megtekintés előtt részletesen megismerhetnek az alábbi leírásban. (Az összes fényképet kizárólag a saját honlapunkon találják. www.menscar.hu)
 Az autóhoz egy gyári kulcsot kaptunk.A megtett kilóméterek (12ekm/év) szervizfüzet hiányában a német műszaki vizsgalapok alapján követhetők nyomon. (Alvázszám: ZFA19900000337719 - rendszám: még nincs)
 Az autó utolsó inspekciója nemrég készült, amikor komplett új vezérlést is kapott és a klímaberendezést is átvizsgálták.
 A műszaki átvizsgálás során talált hiányosságokat szervizpartnerünk elhárította, ezt számlával és állapotlappal is igazoljuk.
 Szürke metálfényezése - egy elem kivételével - gyári, eredeti és a kéttónusú szövetkárpitok is szép állapotban maradtak a használat során.
 Nyári gumiabroncsai jó állapotúak és gyári könnyűfém felniken feszülnek. Igény esetén egy komplett téli kerékgarnitúrát is tudunk biztosítani az autóhoz.
 FIGYELEM: Az autó a GY-M-S megyei Kormányhivatal Közlekedési Hatóságánál (régi nevén NKH, még régebben KPM) tesz műszaki vizsgát. Kérem, ne tévesszék össze azokkal az autókkal, amelyeket műszaki felkészítés nélkül - a külföldi műszaki vizsgát honosítva - kínálnak! Köszönöm szépen.
 Friss - 2026. áprilisig érvényes - műszaki vizsgával kínáljuk.
 Rövid időn belül átvehető. 
 Az autó vételára átutalással is kiegyenlíthető. 
 Külön - készpénzben - fizetendő a névre írás költsége (eredetiség vizsgálat, forgalmi engedély és törzskönyv, valamint a vagyonszerzés illetéke), melynek összegéről értékesítőnk ad felvilágosítást.
 Az autó átvizsgálására lehetőséget biztosítunk a telephelyünkön, vagy átadjuk az autót - Győr területén belül - az Ön által megjelölt szerviznek. (Az időpont egyeztetése az Ön feladata, a vizsgálat díja az Ön költsége.)
MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT!
Telefonáljanak bizalommal és nem fognak csalódni!
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
49 986 Ft/év
Netrisk átlagdíj
65 277 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum