- cm3  120774
HONDA
Civic
1.6 i-DTEC Elegance Navi
5 650 000Ft
2016/04 59 276 km
Üzenet a hirdetőnek

HONDA

Civic

1.6 i-DTEC Elegance Navi

5 650 000Ft

2016/04 59 276 km

Diesel
118 LE / 88 kW
1597 cm³
Manuális: 6 fokozat
Ferdehátú
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
RÖVIDEN:
 - Kérem, indulás előtt hívjon!
 - Első forgalomba helyezés: Magyarország.
 - Magyar rendszámos.
 - Első tulajdonostól.
 - Végig vezetett szervizfüzet.
 - Mindkét gyári kulcs.
 - Gyári fényezés.
 - Fényezési rétegvastagság mérés.
 - Eladó: magánszemély (azaz bizományos értékesítés)
 - Garancia: 1 év vagy 20ekm.
 - Szavatosság: 1 év a Ptk. szerint.
 - Átvizsgáltatható.
 - Átvehető: Azonnal.
 BŐVEBBEN:
 Tisztelt Érdeklődőink!
 Bizományos értékesítési céllal vettük át ezt a gyönyörű japán kompaktot, melyet az alábbi leírásban, valamint a mellékelt fotókon mutatunk be részletesen a személyes megtekintés előtt. (Az összes fényképet kizárólag a saját honlapunkon találják. www.menscar.hu)
 Az autó újkora óta itthon fut, azaz magyarországi első forgalomba helyezés. Első tulajdonosától megkaptuk az autómindkét gyári kulcsát és a komplett fedélzeti irodalmát. Futásteljesítménye (évi 8ekm) a precízen vezetett szervizfüzet bejegyzésein és a JSZP alapján követhető nyomon. ...továbbá lekérdezhető bármelyik HONDA-márkaszervizben. (Lásd: dokumentumok. Alvázszám: SHHFK3790FU611554 - rendszám: NOD-399)
 Az autó minden beavatkozását HONDA-márkaszerviz végezte.
 Lunar silver metálfényezését gyári, eredetinek mértük és a fekete szövetkárpitok is szép állapotban maradtak a csekély használat során.
 Nyári gumiabroncsai nagyon jó állapotúak és gyári könnyűfém felniken feszülnek. Igény esetén egy komplett téli kerékgarnitúrát is tudunk adni az autóhoz.
 Mivel a HONDA gyár garanciája már évekkel ezelőtt lejárt - azaz maga a gyártó már nem hajlandó felelősséget vállalni az általa összeszerelt autóért - ezért mi - a gépjármű kora és állapota miatt - 1 év/20.000 km MŰSZAKI GARANCIÁT vásárolunk a Real Garant AG vagy a Defend Insurance feltételei szerint.
 Friss - 2026. áprilisig érvényes - műszaki vizsgával kínáljuk.
 AZONNAL ÁTVEHETŐ magyar rendszámos autó.
 Az autó vételára átutalással is kiegyenlíthető. 
 Külön - készpénzben - fizetendő a névre írás költsége (eredetiség vizsgálat, forgalmi engedély és törzskönyv, valamint a vagyonszerzés illetéke), melynek összegéről értékesítőnk ad felvilágosítást.
 Az autó átvizsgálására lehetőséget biztosítunk a telephelyünkön, vagy átadjuk az autót - Győr területén belül - az Ön által megjelölt szerviznek. (Az időpont egyeztetése az Ön feladata, a vizsgálat díja az Ön költsége.)
MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT!
Telefonáljanak bizalommal és nem fognak csalódni!
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
57 774 Ft/év
Netrisk átlagdíj
82 190 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum