- cm3  120718
KIA
Cee'd
1.6 GDI EX Limited
4 400 000Ft
2016/07 109 747 km
Üzenet a hirdetőnek

KIA

Cee'd

1.6 GDI EX Limited

4 400 000Ft

2016/07 109 747 km

Benzin
133 LE / 99 kW
1591 cm³
Manuális: 6 fokozat
Kombi
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
RÖVIDEN:
 - Kérem, indulás előtt hívjon!
 - Első forgalomba helyezés: Magyarország.
 - Magyar rendszámos.
 - 1. tulajdonostól.
 - Vezetett szervizfüzet.
 - Mindkét gyári kulcs.
 - Műszaki átvizsgálás/felkészítés és fényezési rétegvastagság mérés.
 - Eladó: autókereskedő (azaz saját tulajdon - MENS CAR Kft. - 2009. óta)
 - Garancia: 1 év vagy 20ekm.
 - Szavatosság: 1 év a Ptk. szerint.
 - Átvizsgáltatható.
 - Átvehető: Akár AZONNAL.
 BŐVEBBEN:
 Tisztelt Érdeklődőink!
 A MENS CAR Kft. saját tulajdonú autója, magyar adásvételi szerződéssel és számlával fogjuk értékesíteni.
 Újkora óta itthon fut ez a - szívó benzines motorral szerelt - dél-koreai kombi, melyet a személyes megtekintés előtt részletesen megismerhetnek az alábbi leírásban, valamint a mellékelt fotókon. (Az összes fényképet kizárólag a saját honlapunkon találják. www.menscar.hu)
 Első tulajdonosától megkaptuk az autó mindkét gyári kulcsát és a komplett fedélzeti irodalmát. A megtett kilóméterek (14ekm/év) a szervizfüzet bejegyzésein és a JSZP alapján követhetők nyomon. (Lásd: dokumentumok. Alvázszám: U5YHN813AGL188058 - rendszám: NUE-169)
 Az autó minden beavatkozását ugyanaz a  KIA-márkaképviselet végezte, amelyik az autót újonnan értékesítette. Ennek megfelelően a műszaki átvizsgálás során szervizpartnerünk nem talált hiányosságokat, ezt számlával és állapotlappal is igazoljuk.
 Planet blue metálfényezése szép és egységes, a bal első lökhárítón található kis horzsolással együtt is esztétikus. A sötét szövetkárpitok is szép állapotúak maradtak a használat során.
 Nyári gumiabroncsai nagyon jó állapotúak és gyári könnyűfém felniken feszülnek. Igény esetén egy komplett téli kerékgarnitúrát is tudunk adni az autóhoz.
 Mivel a KIA gyár felelőssége már évekkel ezelőtt lejárt - azaz maga a gyártó nem hajlandó felelősséget vállalni a legyártott autójáért - ezért mi - a gépjármű kora és állapota miatt - 1 év/20.000 km MŰSZAKI GARANCIÁT tudunk biztosítani a Real Garant AG vagy a Defend Insurance feltételei szerint.
 2025. júliusig érvényes műszaki vizsgával kínáljuk.
 Akár AZONNAL ÁTVEHETŐ magyar rendszámos autó.
 Az autó vételára átutalással is kiegyenlíthető. 
 Külön - készpénzben - fizetendő a névre írás költsége (eredetiség vizsgálat, forgalmi engedély és törzskönyv, valamint a vagyonszerzés illetéke), melynek összegéről értékesítőnk ad felvilágosítást.
 Az autó átvizsgálására lehetőséget biztosítunk a telephelyünkön, vagy átadjuk az autót - Győr területén belül - az Ön által megjelölt szerviznek. (Az időpont egyeztetése az Ön feladata, a vizsgálat díja az Ön költsége.)
MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT!
Telefonáljanak bizalommal és nem fognak csalódni!
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
57 774 Ft/év
Netrisk átlagdíj
82 190 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum