Nincs kép
KIA
Optima
1.7 CRDI LX Aut.
6 200 000Ft
2014/02 94 500 km
Üzenet a hirdetőnek

KIA

Optima

1.7 CRDI LX Aut.

6 200 000Ft

2014/02 94 500 km

Diesel
182 LE / 136 kW
1685 cm³
Automata - Tiptronic: 6 fokozat
Sedan
Használt/Újszerű

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
Első forgalomba helyezés: 2015 február. Még két év garancia van az autón. gyakorlatilag minden benne van az autóban, nem is lehet felsorolni.
Fűthető, szellőzős bőrülések. Sávelhagyó figyelmeztető rendszer, kanyarkövető rendszer, navigáció, bluetooth, lábtér világítás, 18 " kerekek, Nyitható üvegtető. Az automata váltó a kormányon lévő „fülekkel” (mint a versenyautókban) bármikor manuálisra váltható. Könnyen manőverezhető, a parkoló asszisztens funkcióval tenyérnyi helyre is automatikusan beparkol. Tolatásnál a hátsó videó segít. Az elektromos kézifék induláskor automatikusan old, ahogy a visszagurulást gátló funkció és a piros lámpánál automatikusan fékben tartó berendezés (autó hold) is. A sávelhagyásra figyelmeztető funkciót nem használtam. A motorosan behajtható visszapillantó tükrökben a holttérben közeledő autóra villogó ikon és hangjelzés figyelmeztet.A motor bekapcsolása után a vezetőülés a beállítható két memorizált pozíció egyikébe áll. A motor leállításakor a vezetőülés hátratolat, a műszerfal és a hangjelzés elbúcsúzik (hangulat meghatározó és kényelmi funkció). A lábtér, a középkonzol és a küszöbök meg vannak világítva, nehogy kiszálláskor baleset következzen be. Két-két fokozatban fűthető-hűthető bőr első ülései télen-nyáron kellemes utazást biztosítanak. Infinity hangrendszer. A kormányon lévő fülekkel manuálisra kapcsol a váltó. Vezetőülés motoros, memóriás, kiszállásnál hátramegy, beszállásnál pozícióba áll. A tulajdonos nyugdíjas főorvos. Érdeklődni 17 és 19 óra között.
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
66 091 Ft/év
Netrisk átlagdíj
87 528 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum