- cm3  120568
MAZDA
CX-5
 
4 995 000Ft
2013/02 140 596 km
Üzenet a hirdetőnek

MAZDA

CX-5

 

4 995 000Ft

2013/02 140 596 km

Diesel
173 LE / 129 kW
2191 cm³
Terepjáró
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
RÖVIDEN:
 - Kérem, indulás előtt hívjon!
 - Első forgalomba helyezés: Ausztria.
 - 1. tulajdonostól.
 - Gyári fényezés.
 - Vezetett szervizfüzet.
 - Mindkét gyári kulcs.
 - Fényezési rétegvastagság mérés.
 - Eladó: magánszemély (azaz bizományos értékesítés)
 - Garancia: 1 év vagy 20ekm.
 - Szavatosság: 1 év a Ptk. szerint.
 - Átvizsgáltatható.
 - Átvehető: rövid időn belül.
 BŐVEBBEN:
 Tisztelt Érdeklődőink!
 Bizományos értékesítési céllal vettük át ismeretségi körből a mellékelt fotókon bemutatott japán összkerekes és automata váltós SUV-t, melyet az alábbi leírásban ismerhetnek meg részletesen a személyes megtekintés előtt. (Az összes fényképet kizárólag a saját honlapunkon találják. www.menscar.hu)
 Az autó Ausztriában került először forgalomba. A komplett fedélzeti irodalma és a 2 db gyári kulcsa is rendelkezésünkre áll. Futásteljesítménye (évi 12ekm) a szervizfüzetet helyettesítő digitális szervizkivonat (azaz MAZDA DSR) alapján követhető nyomon. (Lásd: dokumentumok. Alvázszám: JMZKEN92800155011 - rendszám: még nincs)
 1944-es születésű hölgy tulajdonosa rendszeresen szervizeltette autóját. Minden beavatkozása ugyanabban a MAZDA-márkakszervizben készült. Utolsó olajcsere inspekcióját a győri képviselet végezte el és egyúttal az első fékbetéteket is kicserélték.
 Aluminium grey metálfényezése szép, egységes és a fekete bőrülések jól bírták az igénybevételt.
 Nyári gumiabroncsai jó állapotúak és gyári könnyűfém felniken feszülnek. Igény esetén egy komplett téli kerékgarnitúrát is tudunk biztosítani az autóhoz.
 Az autó levehető vonóhoroggal rendelkezik, mellyel 750 kg fék nélküli vagy 2.000 kg fékezett utánfutót vontathat, vagy kitűnően alkalmas kerékpártartó rögzítésére.
 A gépjármű kora és állapota miatt 1 év/20.000 km MŰSZAKI GARANCIÁT tudunk biztosítani a Defend Insurance feltételei szerint.
 FIGYELEM: Az autó a GY-M-S megyei Kormányhivatal Közlekedési Hatóságánál (régi nevén NKH, még régebben KPM) tesz műszaki vizsgát. Kérem, ne tévesszék össze azokkal az autókkal, amelyeket műszaki felkészítés nélkül - a külföldi műszaki vizsgát honosítva - kínálnak! Köszönöm szépen.
 Friss, két évig érvényes műszaki vizsgával kínáljuk.
 A vételár tartalmazza a műszaki vizsga és a regisztráció költségeit is. Magyar okmányokkal fogjuk átadni.
 Rövid időn belül átvehető.
 Az autó vételára átutalással is kiegyenlíthető. 
 Külön - készpénzben - fizetendő a névre írás költsége (eredetiség vizsgálat, forgalmi engedély és törzskönyv, valamint a vagyonszerzés illetéke), melynek összegéről értékesítőnk ad felvilágosítást.
 Az autó átvizsgálására lehetőséget biztosítunk a telephelyünkön, vagy átadjuk az autót - Győr területén belül - az Ön által megjelölt szerviznek. (Az időpont egyeztetése az Ön feladata, a vizsgálat díja az Ön költsége.)
MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT!
Telefonáljanak bizalommal és nem fognak csalódni!
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
59 544 Ft/év
Netrisk átlagdíj
81 738 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum