- cm3  120729
MAZDA
CX-5
 
7 250 000Ft
2018/09 136 013 km
Üzenet a hirdetőnek

MAZDA

CX-5

 

7 250 000Ft

2018/09 136 013 km

Diesel
147 LE / 110 kW
2191 cm³
Terepjáró
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
RÖVIDEN:
 - Kérem, indulás előtt hívjon!
 - Első forgalomba helyezés: Ausztria.
 - Magyar rendszámos.
 - 1. tulajdonostól.
 - Gyári fényezés.
 - Vezetett szervizfüzet.
 - Mindkét gyári kulcs.
 - Műszaki átvizsgálás/felkészítés és fényezési rétegvastagság mérés.
 - Eladó: autókereskedő (azaz saját tulajdon - MENS CAR Kft. - 2009. óta)
 - Garancia: 1 év vagy 20ekm.
 - Szavatosság: 1 év a Ptk. szerint.
 - Átvizsgáltatható.
 - Átvehető: Rövid időn belül.
 BŐVEBBEN:
 Tisztelt Érdeklődőink!
 A MENS CAR Kft. saját tulajdonú autója, magyar adásvételi szerződéssel és számlával fogjuk értékesíteni. A vételár tartalmazza a műszaki vizsga és a regisztráció költségeit is. Magyar okmányokkal fogjuk átadni.
 Első tulajdonosától vásároltuk Ausztriában a mellékelt fotókon bemutatott japán SUV-t, melyet a személyes megtekintés előtt részletesen megismerhetnek az alábbi leírásban. (Az összes fényképet kizárólag a saját honlapunkon találják. www.menscar.hu)
 Megkaptuk az autó mindkét gyári kulcsát és a komplett fedélzeti irodalmát. A megtett kilóméterek (24ekm/év) a szervizfüzetet helyettesítő digitális szervizkivonat (MAZDA DSR) bejegyzései alapján követhetők nyomon. (Lásd: dokumentumok. Alvázszám: JMZKF6W1600681502 - rendszám: még nincs)
 Az autó beavatkozásait - szinte kivétel nélkül - MAZDA-márkaszerviz végezte. Utolsó olajcsere inspekciója az év elején történt, így egy darabig erre sem kell költeni.
 A műszaki átvizsgálás során talált hiányosságokat szervizpartnerünk elhárította, ezt számlával és állapotlappal is igazoljuk.
 Méltán kedvelt Soul Red Crystal mica fényezése gyári, eredeti, csak a használat során összeszedett kavicsfelverődések nyomait lehet neki negatívumként felróni. A fekete szövetkárpitokról mi szedtük le a méretpontos üléshuzatokat, így azok érintetlen állapotban maradtak.
 Négy évszakos gumijai jó állapotúak és gyári könnyűfém felniken feszülnek. Így nem kell bajlódni az évenként kétszeri kerékcserével és az éppen nem használt kerekek tárolásával.
 Mivel a MAZDA gyár felelőssége már évekkel ezelőtt lejárt - azaz maga a gyártó nem hajlandó felelősséget vállalni a legyártott autójáért - ezért mi - a gépjármű kora és állapota miatt - 1 év/20.000 km MŰSZAKI GARANCIÁT tudunk biztosítani a Real Garant AG vagy a Defend Insurance feltételei szerint.
 FIGYELEM: Az autó a GY-M-S megyei Kormányhivatal Közlekedési Hatóságánál (régi nevén NKH, még régebben KPM) tesz műszaki vizsgát. Kérem, ne tévesszék össze azokkal az autókkal, amelyeket műszaki felkészítés nélkül - a külföldi műszaki vizsgát honosítva - kínálnak! Köszönöm szépen.
 Friss - két évig érvényes - műszaki vizsgával kínáljuk.
 Rövid időn belül átvehető. 
 Az autó vételára átutalással is kiegyenlíthető. 
 Külön - készpénzben - fizetendő a névre írás költsége (eredetiség vizsgálat, forgalmi engedély és törzskönyv, valamint a vagyonszerzés illetéke), melynek összegéről értékesítőnk ad felvilágosítást.
 Az autó átvizsgálására lehetőséget biztosítunk a telephelyünkön, vagy átadjuk az autót - Győr területén belül - az Ön által megjelölt szerviznek. (Az időpont egyeztetése az Ön feladata, a vizsgálat díja az Ön költsége.)
MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT!
Telefonáljanak bizalommal és nem fognak csalódni!
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
57 774 Ft/év
Netrisk átlagdíj
82 190 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum