- cm3  120714
MAZDA
Mazda 2
1.5 Hazumi
3 550 000Ft
2015/03 171 235 km
Üzenet a hirdetőnek

MAZDA

Mazda 2

1.5 Hazumi

3 550 000Ft

2015/03 171 235 km

Benzin
88 LE / 66 kW
1496 cm³
Manuális: 5 fokozat
Ferdehátú
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
RÖVIDEN:
 - Kérem, indulás előtt hívjon!
 - Első forgalomba helyezés: Ausztria.
 - 2. tulajdonostól.
 - Vezetett szervizfüzet.
 - Mindkét gyári kulcs.
 - Műszaki átvizsgálás/felkészítés és fényezési rétegvastagság mérés.
 - Eladó: autókereskedő (azaz saját tulajdon - MENS CAR Kft. - 2009. óta)
 - Garancia: 1 év vagy 20ekm.
 - Szavatosság: 1 év a Ptk. szerint.
 - Átvizsgáltatható.
 - Átvehető: Rövid időn belül.
 BŐVEBBEN:
 Tisztelt Érdeklődőink!
 A MENS CAR Kft. saját tulajdonú autója, magyar adásvételi szerződéssel és számlával fogjuk értékesíteni. A vételár tartalmazza a műszaki vizsga és a regisztráció költségeit is. Magyar okmányokkal fogjuk átadni.
 Második tulajdonosától vásároltuk Ausztriában a mellékelt fotókon bemutatott japán kis autót, melyet a személyes megtekintés előtt részletesen megismerhetnek az alábbi leírásban. (Az összes fényképet kizárólag a saját honlapunkon találják. www.menscar.hu)
 A hölgytől megkaptuk az autó mindkét gyári kulcsát és a komplett fedélzeti irodalmát. A megtett kilóméterek (19ekm/év) a szervizfüzetet helyettesítő digitális szervizkivonat (MAZDA DSR) bejegyzései alapján követhetők nyomon. ...illetve lekérdezhető a világ összes MAZDA-márkaszervizében. (Lásd: dokumentumok. Alvázszám: 3MDDJ6H551M100831 - rendszám: még nincs)
 Az autó összes beavatkozása ugyanannál a MAZDA-márkaképviseletnél történt, ahol az első tulajdonosa megvásárolta azt. Ennek megfelelően a műszaki felkészítés során szervizpartnerünk nem talált hiányosságot - csupán a fékfolyadékot kellett cserélni - ezt számlával és állapotlappal is igazoljuk. Következő olajcsere inspekciója majd csak jövőre lesz esedékes.
 Snowflake white gyöngyházfényezése - egy elem kivételével - gyári eredeti, csak a futásteljesítmény miatti kőfelverődések miatt lehet rajtuk fogást találni. A - nagyon ritka - piros szövetkárpitok meglepően szép állapotban maradtak a használat során.
 Nyári gumiabroncsai nagyon jó állapotúak és gyári könnyűfém felniken feszülnek. Igény esetén egy komplett téli kerékgarnitúrát is tudunk adni az autóhoz.
 Az autó levehető vonóhoroggal rendelkezik, mellyel 900 kg fékezett vagy 515 kg fék nélküli utánfutót vontathat, vagy kitűnően alkalmas kerékpártartó rögzítésére.
 Megbízható konstrukciójú szívó benzines motorja és különleges színösszeállítása miatt érdekes ajánlat a szürke kínálatban.
 A gépjármű kora és állapota miatt 1 év/20.000 km MŰSZAKI GARANCIÁT tudunk biztosítani a Real Garant AG vagy a Defend Insurance feltételei szerint.
 2025. márciusig érvényes műszaki vizsgával kínáljuk.
 Rövid időn belül átvehető. 
 Az autó vételára átutalással is kiegyenlíthető. 
 Külön - készpénzben - fizetendő a névre írás költsége (eredetiség vizsgálat, forgalmi engedély és törzskönyv, valamint a vagyonszerzés illetéke), melynek összegéről értékesítőnk ad felvilágosítást.
 Az autó átvizsgálására lehetőséget biztosítunk a telephelyünkön, vagy átadjuk az autót - Győr területén belül - az Ön által megjelölt szerviznek. (Az időpont egyeztetése az Ön feladata, a vizsgálat díja az Ön költsége.)
MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT!
Telefonáljanak bizalommal és nem fognak csalódni!
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
49 986 Ft/év
Netrisk átlagdíj
65 277 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum