- cm3  120373
MAZDA
Mazda 3
1.5 D Revolution
3 550 000Ft
2016/10 248 581 km
Üzenet a hirdetőnek

MAZDA

Mazda 3

1.5 D Revolution

3 550 000Ft

2016/10 248 581 km

Diesel
103 LE / 77 kW
1499 cm³
Manuális: 6 fokozat
Ferdehátú
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
RÖVIDEN:
 - Kérem, indulás előtt hívjon!
 - Első forgalomba helyezés: Ausztria.
 - Magyar rendszámos.
 - 2. tulajdonostól.
 - Gyári fényezés.
 - Vezetett szervizfüzet.
 - Mindkét gyári kulcs.
 - Műszaki átvizsgálás/felkészítés és fényezési rétegvastagság mérés.
 - Eladó: autókereskedő (azaz saját tulajdon - MENS CAR Kft. - 2009. óta)
 - Garancia: 1 év vagy 20ekm.
 - Szavatosság: 1 év a Ptk. szerint.
 - Átvehető: Akár AZONNAL.
 BŐVEBBEN:
 Tisztelt Érdeklődőink!
 A MENS CAR Kft. saját tulajdonú autója, magyar adásvételi szerződéssel és számlával fogjuk értékesíteni.
 Első forgalomba állítása még Ausztriában történt, de tavaly óta már itthon fut ez a japán kompakt, melyet a személyes megtekintés előtt részletesen megismerhetnek az alábbi leírásban, valamint a mellékelt fotókon. (Az összes fényképet kizárólag a saját honlapunkon találják. www.menscar.hu)
 Második tulajdonosától megkaptuk az autó mindkét gyári kulcsát és a komplett fedélzeti irodalmát. A megtett kilóméterek (31ekm/év) a szervizfüzetet helyettesítő digitális nyilvántartás bejegyzésein, további szervizszámlákon és a JSZP alapján követhetők nyomon. (Lásd: dokumentumok. Alvázszám: 3MZBM64S61M143851 - rendszám: AAAO-307)
 Ausztriában az autó minden beavatkozása MAZDA-márkaszervizben történt. A típusbetegségnek számító hengerfej probléma is elhárításra került, így ismét megbízhatóan teszi a dolgát.
 Visszatérő ügyfelünk - aki tavaly vásárolta nálunk ezt az autóját - 4,2 l/100 km fogyasztással, mondhatni kímélő üzemmódban használta.
 Az átvételt követő műszaki átvizsgálás során szervizpartnerünk nem talált hiányosságokat, ezt számlával és állapotlappal is igazoljuk.
 Fényezése - meglepő módon - gyári eredeti. Az elegáns, csíkos kárpitok is szép állapotban maradtak a használat során, simán letagadhatnák a korukat és a megtett távolságot.
 Nyári gumiabroncsai jó állapotúak és gyári könnyűfém felniken feszülnek. Igény esetén egy komplett téli kerékgarnitúrát is tudunk biztosítani az autóhoz.
 A gépjármű kora és állapota miatt 1 év/20.000 km MŰSZAKI GARANCIÁT tudunk biztosítani a Defend Insurance feltételei szerint. 
 Műszaki vizsgája a jövő nyárig érvényes.
 Akár AZONNAL ÁTVEHETŐ magyar rendszámos autó.
 Az autó vételára átutalással is kiegyenlíthető. 
 Külön - készpénzben - fizetendő a névre írás költsége (eredetiség vizsgálat, forgalmi engedély és törzskönyv, valamint a vagyonszerzés illetéke), melynek összegéről értékesítőnk ad felvilágosítást.
MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT!
Telefonáljanak bizalommal és nem fognak csalódni!
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
56 395 Ft/év
Netrisk átlagdíj
75 154 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum