- cm3  120084
MAZDA
Mazda 3
2.0 TX Plus i-STOP
2 850 000Ft
2010/05 182 348 km
Üzenet a hirdetőnek

MAZDA

Mazda 3

2.0 TX Plus i-STOP

2 850 000Ft

2010/05 182 348 km

Benzin
149 LE / 111 kW
1999 cm³
Manuális: 6 fokozat
Sedan
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
Tisztelt Érdeklődőink! A MENS CAR Kft. saját tulajdonú autója, magyar adásvételi szerződéssel és számlával fogjuk értékesíteni. A vételár tartalmazza a műszaki vizsga és a regisztráció költségeit is. Magyar okmányokkal fogjuk átadni. Egy idős úrtól vásároltuk Ausztriában a mellékelt fotókon részletesen bemutatott japán szedánt (vagy lépcsőshátút), melyet a személyes megtekintés előtt részletesen megismerhetnek az alábbi leírásban. (Az összes fényképet kizárólag a saját honlapunkon találják.) Második tulajdonosától megkaptuk mindkét gyári kulcsát és a komplett fedélzeti irodalmát. A megtett kilóméterek (14ekm/év) a szervizfüzetet helyettesítő digitális szervizkivonat (MAZDA DSR) alapján követhetők nyomon. (Lásd: dokumentumok.) Az autó minden beavatkozása ugyanabban a MAZDA-márkaszervizben történt. Következő olajcsere inspekciója májusban lesz esedékes. 
A műszaki átvizsgálás során talált hiányosságokat szervizpartnerünk elhárította, ezt számlával és állapotlappal is igazoljuk. Ennek megfelelően friss - két évig érvényes - műszaki vizsgával kínáljuk. Aluminium grey metálfényezése szép, egyöntetű és a beltér állapota is megfelel a korának. Négy évszakos gumiabroncsai gyári könnyűfém felniken feszülnek. Így nem kell bajlódni a nyár vagy téli gumik cseréjével, illetve tárolásával. FIGYELEM: Az autó a GY-M-S megyei Kormányhivatal Közlekedési Hatóságánál (régi nevén NKH, még régebben KPM) tett műszaki vizsgát. Kérem, ne tévesszék össze azokkal az autókkal, amelyeket műszaki felkészítés nélkül - a külföldi műszaki vizsgát honosítva - kínálnak! Köszönöm szépen. A kétliteres szívó benzines motorjához társított legmagasabb felszereltségi szintje teszi keresetté a magyar piacon. Mivel az autó már rendelkezik magyar műszaki vizsgával, ezért 2-3 MUNKANAPON BELÜL ÁTVEHETŐ.
MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT!
Telefonáljanak bizalommal és nem fognak csalódni!
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
55 480 Ft/év
Netrisk átlagdíj
72 368 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum