- cm3  120717
MERCEDES-BENZ
C-osztály
C 220 CDI BlueEFF. Avantgarde Aut.
3 750 000Ft
2011/05 199 754 km
Üzenet a hirdetőnek

MERCEDES-BENZ

C-osztály

C 220 CDI BlueEFF. Avantgarde Aut.

3 750 000Ft

2011/05 199 754 km

Diesel
168 LE / 125 kW
2143 cm³
Automata - Tiptronic: 5 fokozat
Sedan
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
RÖVIDEN:
 - Kérem, indulás előtt hívjon!
 - Első forgalomba helyezés: Németország.
 - Vezetett szervizfüzet.
 - Mindkét gyári kulcs.
 - Fényezési rétegvastagság mérés.
 - Eladó: autókereskedő (azaz bizományos értékesítés)
 - Garancia: 1 év vagy 20ekm.
 - Szavatosság: 1 év a Ptk. szerint.
 - Átvizsgáltatható.
 - Átvehető: Rövid időn belül.
 BŐVEBBEN:
 Tisztelt Érdeklődőink!
 Bizományos értékesítési céllal vettük át autókereskedő partnerünktől a mellékelt fotókon bemutatott német - automata váltós - limuzint, melyet az alábbi leírásban ismerhetnek meg részletesen a személyes megtekintés előtt. (Az összes fényképet kizárólag a saját honlapunkon találják. www.menscar.hu)
 Megkaptuk az autó mindkét gyári kulcsát és a komplett fedélzeti irodalmát. Futásteljesítménye (évi 15ekm) a szervizfüzetet helyettesítő digitális szervizkivonaton és szervizszámlákon követhető nyomon. ...továbbá lekérdezhető bármelyik Mercedes-Benz-márkaszervizben. (Lásd: dokumentumok. Alvázszám: WDD2040021A503824 - rendszám:még nincs)
 Aktuális olajcsere inspekciója a napokban készült, egy darabig erre sem kell költeni.
 Ezüst metálfényezése esztétikus és egységes, továbbá a kéttónusú bőr/szövet kombinációjú ülések is szép állapotban maradtak a használat során.
 Nyári gumiabroncsai nagyon jó állapotúak és gyári könnyűfém felniken feszülnek. Igény esetén egy komplett téli kerékgarnitúrát is tudunk adni az autóhoz. Sokat bizonyított technikája és az Avantgarde-kivitel felszereltségei miatt nagy érdeklődésre számíthat.
 Az autó vonóhoroggal rendelkezik, mellyel 1.800 kg fékezett vagy 750 kg fék nélküli utánfutót vontathat, vagy kitűnően alkalmas kerékpártartó rögzítésére.
 Mivel a Mercedes-Benz gyári felelőssége már évekkel ezelőtt lejárt, ezért mi - a gépjármű kora és állapota miatt - 1 év/20.000 km MŰSZAKI GARANCIÁT vásárolunk a Defend Insurance feltételei szerint.
 FIGYELEM: Az autó a GY-M-S megyei Kormányhivatal Közlekedési Hatóságánál (régi nevén NKH, még régebben KPM) tesz műszaki vizsgát. Kérem, ne tévesszék össze azokkal az autókkal, amelyeket műszaki felkészítés nélkül - a külföldi műszaki vizsgát honosítva - kínálnak! Köszönöm szépen.
 Friss - 2026. áprilisig érvényes - műszaki vizsgával kínáljuk.
 Rövid időn belül átvehető. 
 Az autó vételára átutalással is kiegyenlíthető. 
 Külön - készpénzben - fizetendő a névre írás költsége (eredetiség vizsgálat, forgalmi engedély és törzskönyv, valamint a vagyonszerzés illetéke), melynek összegéről értékesítőnk ad felvilágosítást.
 Az autó átvizsgálására lehetőséget biztosítunk a telephelyünkön, vagy átadjuk az autót - Győr területén belül - az Ön által megjelölt szerviznek. (Az időpont egyeztetése az Ön feladata, a vizsgálat díja az Ön költsége.)
MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT!
Telefonáljanak bizalommal és nem fognak csalódni!
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
58 779 Ft/év
Netrisk átlagdíj
83 786 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum