- cm3  120759
OPEL
Zafira
1.6 Essentia
1 645 000Ft
2008/04 166 505 km
Üzenet a hirdetőnek

OPEL

Zafira

1.6 Essentia

1 645 000Ft

2008/04 166 505 km

Benzin
114 LE / 85 kW
1598 cm³
Manuális: 5 fokozat
Egyterű
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
RÖVIDEN:
 - Kérem, indulás előtt hívjon!
 - Első forgalomba helyezés: Ausztria.
 - Magyar rendszámos.
 - Vezetett szervizfüzet.
 - Fényezési rétegvastagság mérés.
 - Eladó: magánszemély (azaz bizományos értékesítés)
 - Szavatosság: 1 év a Ptk. szerint.
 - Átvizsgáltatható.
 - Átvehető: AZONNAL.
 BŐVEBBEN:
 Tisztelt Érdeklődőink!
 Bizományos értékesítési céllal vettük át egy nagyon szimpatikus idős pártól ezt a 7-személyes német egyterűt, melyet az alábbi leírásban, valamint a mellékelt fotókon mutatunk be részletesen a személyes megtekintés előtt. (Az összes fényképet kizárólag a saját honlapunkon találják. www.menscar.hu)
 Az autó Ausztriában került először forgalomba, de már két éve magyar rendszámmal közlekedik. Tulajdonosától megkaptuk az autó mindkét kulcsát és a komplett fedélzeti irodalmát. Futásteljesítménye (évi 10ekm) a vezetett szervizfüzet bejegyzésein és a JSZP alapján követhető nyomon. (Lásd: dokumentumok. Alvázszám: W0L0AHM758G124019 - rendszám: SZW-136)
 Következő olajcsere inspekciója majd csak az év végén lesz esedékes.
 Starsilber metálfényezése korának megfelelő, az évek során összeszedett - részben javított - parkolási sérülések ellenére is esztétikus. A kéttónusú szövetkárpitok szép állapotban maradtak a használat során.
 Nyári gumiabroncsai nagyon jó állapotúak és gyári könnyűfém felniken feszülnek. Igény esetén egy komplett téli kerékgarnitúrát is tudunk adni az autóhoz.
 2026. januárig érvényes műszaki vizsgával kínáljuk.
 AZONNAL ÁTVEHETŐ magyar rendszámos autó.
 Az autó vételára átutalással is kiegyenlíthető. 
 Külön - készpénzben - fizetendő a névre írás költsége (eredetiség vizsgálat, forgalmi engedély és törzskönyv, valamint a vagyonszerzés illetéke), melynek összegéről értékesítőnk ad felvilágosítást.
 Az autó átvizsgálására lehetőséget biztosítunk a telephelyünkön, vagy átadjuk az autót - Győr területén belül - az Ön által megjelölt szerviznek. (Az időpont egyeztetése az Ön feladata, a vizsgálat díja az Ön költsége.)
MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT!
Telefonáljanak bizalommal és nem fognak csalódni!
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
57 774 Ft/év
Netrisk átlagdíj
82 190 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum