- cm3  15329
RENAULT
Mégane
1.5 dCi Authentique Plus
690 000Ft
2006/06 380 000 km
Üzenet a hirdetőnek

RENAULT

Mégane

1.5 dCi Authentique Plus

690 000Ft

2006/06 380 000 km

Diesel
80 LE / 60 kW
1461 cm³
Manuális: 5 fokozat
Kombi
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
Egykoron full extrás autómat kínálom eladásra. Amellett, hogy nagyon megkedveltem a kényelme és a hihetetlenül alacsony fogyasztású (4,5-5 liter!!) gyönyörűen ketyegő, kiváló állapotú, diesel motor miatt, sorolom a kényelmi funkciókat: Vadonatúj !! nyári gumik, digitális klíma, kártyás indítás, tempomat, esőszenzor, nem dohányzó, kormányról állítható rádió, állítható kormánymagasság, elektromosan állítható, elektromosan behajló fűtött tükrök, hátsó szélvédő fűtés, minden ablak elektromos, az összes ablak automatikus felhúzása a záráskor, blokkolásgátló, ülés deréktámasz állítás, fejtámlák, hátul is, ülésmagasság állítás, tároló zsebek az első üléseken, titkos rekeszek a padlólemezben, kartámla tároló rekesszel, tükör mindkét oldalra is kihajtható napellenzőben, beépített hátsó ablak napfény árnyékoló roló, hátsó ülésből lehajtható bárpult kartámasz, teljesen és osztottan lehajtható hátsó ülések, állítható fényszóró magasság, ködlámpák, tetősín. Biztosan kihagytam egy-két dolgot még.
Évjárat: 2006.06.
A műszakija 2019.09.30-ig érvényes.
A teljes karosszéria rozsdamentes, masszív. Szervizes átvizsgáltatás után frissen cserélve a féltengely gumiharangok, kormány összekötő. Összesen ennyi volt aktuális.
Hibái: A használatban kopottassá vált üléseket új huzattal oldottam meg, hogy mégis esztétikus legyen. A karosszérián itt-ott kisebb karcok vannak, nem zavaró mértékben. A szélvédő szélén, nem a látótérben egy kavics nyom van. Az indítókártya jó töltöttségű gombelemet igényel. Ha merülőben van, azt hibaüzenettel honorálja a műszerfalon. Az autóban tudom, hogy sok kilométer van, 380000, de ez csak a karosszériában, mert új szívet kapott az autó, egy kevés kilométeres motor személyében. A motor kitűnő állapotú, imádom. Ha meghallod a hangját és látod a fogyasztását, akkor megértesz. Az autót továbbra is szeretem, de preztizs okokból már ideje fiatalabbra cserélnem. Valószínű ismét egy ilyet veszek, a fiatalabb generációból.
Az eladási árát úgy határoztam meg, hogy a kisebb hibákat kellően ellensúlyozza az érdemtelenül alacsony ár. 
Irányár: 690.000 Ft
Megtekinthető Orosházán, alkalmanként Szegeden.
Tel: 30/9557060
Kérdezz, ha valamit még szeretnél megtudni! 

Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
42 448 Ft/év
Netrisk átlagdíj
51 220 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum