- cm3  120706
SKODA
Fabia
1.4 16V Ambiente
1 700 000Ft
2009/05 189 032 km
Üzenet a hirdetőnek

SKODA

Fabia

1.4 16V Ambiente

1 700 000Ft

2009/05 189 032 km

Benzin
84 LE / 63 kW
1390 cm³
Manuális: 5 fokozat
Kombi
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
RÖVIDEN:
 - Kérem, indulás előtt hívjon!
 - Első forgalomba helyezés: Hollandia.
 - Magyar rendszámos.
 - Vezetett szervizfüzet.
 - Friss műszaki vizsga.
 - Mindkét gyári kulcs.
 - Műszaki átvizsgálás/felkészítés és fényezési rétegvastagság mérés.
 - Eladó: autókereskedő (azaz saját tulajdon - MENS CAR Kft. - 2009. óta)
 - Szavatosság: 1 év a Ptk. szerint.
 - Átvizsgáltatható.
 - Átvehető: Rövid időn belül.
 BŐVEBBEN:
 Tisztelt Érdeklődőink!
 A MENS CAR Kft. saját tulajdonú autója, magyar adásvételi szerződéssel és számlával fogjuk értékesíteni. A vételár tartalmazza a műszaki vizsga és a regisztráció költségeit is. Magyar okmányokkal fogjuk átadni.
 Hollandiában került először forgalomba és mi magyar tulajdonosától vásároltuk a mellékelt fotókon bemutatott cseh kombit, melyet a személyes megtekintés előtt részletesen megismerhetnek az alábbi leírásban. (Az összes fényképet kizárólag a saját honlapunkon találják. www.menscar.hu)
 Megkaptuk az autó mindkét gyári kulcsát és a komplett fedélzeti irodalmát. A megtett kilóméterek (12ekm/év) a vezetett szervizfüzet bejegyzései alapján követhetők nyomon. (Lásd: dokumentumok. Alvázszám: TMBGC25J883131609 - rendszám: még nincs)
 A műszaki felkészítés során talált hiányosságokat szervizpartnerünk elhárította, ezt számlával és állapotlappal, valamint friss műszaki vizsgával is igazoljuk.
 Ezüst metálfényezése - egy elem kivételével - gyári, eredeti és a 15 év során összeszedett jelentéktelen parkolási sérülések ellenére is esztétikus. A kéttónusú, mintás szövetkárpitok is szép állapotban maradtak a használat során.
 Négy évszakos gumijai nagyon jó állapotúak és gyári könnyűfém felniken feszülnek. Így nem kell bajlódni az évenként kétszeri kerékcserével és az éppen nem használt kerekek tárolásával.
 Az autó vonóhoroggal rendelkezik, mellyel 1.000 kg fékezett vagy 450 kg fék nélküli utánfutót vontathat, vagy kitűnően alkalmas kerékpártartó rögzítésére.
 FIGYELEM: Az autó a GY-M-S megyei Kormányhivatal Közlekedési Hatóságánál (régi nevén NKH, még régebben KPM) tesz műszaki vizsgát. Kérem, ne tévesszék össze azokkal az autókkal, amelyeket műszaki felkészítés nélkül - a külföldi műszaki vizsgát honosítva - kínálnak! Köszönöm szépen.
 Friss - 2026. áprilisig - műszaki vizsgával kínáljuk.
 Rövid időn belül átvehető. 
 Az autó vételára átutalással is kiegyenlíthető. 
 Külön - készpénzben - fizetendő a névre írás költsége (eredetiség vizsgálat, forgalmi engedély és törzskönyv, valamint a vagyonszerzés illetéke), melynek összegéről értékesítőnk ad felvilágosítást.
 Az autó átvizsgálására lehetőséget biztosítunk a telephelyünkön, vagy átadjuk az autót - Győr területén belül - az Ön által megjelölt szerviznek. (Az időpont egyeztetése az Ön feladata, a vizsgálat díja az Ön költsége.)
MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT!
Telefonáljanak bizalommal és nem fognak csalódni!
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
49 986 Ft/év
Netrisk átlagdíj
65 277 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum