- cm3  120742
TOYOTA
PRIUS III.
 
3 600 000Ft
2012/11 325 707 km
Üzenet a hirdetőnek

TOYOTA

PRIUS III.

 

3 600 000Ft

2012/11 325 707 km

Hybrid
98 LE / 73 kW
1798 cm³
Ferdehátú
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
RÖVIDEN:
 - Kérem, indulás előtt hívjon!
 - Első forgalomba helyezés: Spanyolország.
 - Magyar rendszámos.
 - 2. tulajdonostól.
 - Vezetett szervizfüzet.
 - Mindkét gyári kulcs.
 - Fényezési rétegvastagság mérés.
 - Eladó: magánszemély (azaz bizományos értékesítés)
 - Átvizsgáltatható.
 - Átvehető: AZONNAL.
 BŐVEBBEN:
 Tisztelt Érdeklődőink!
 Bizományos értékesítési céllal vettük át visszatérő ügyfelünktől ezt a japán hibridet, melyet az alábbi leírásban, valamint a mellékelt fotókon mutatunk be részletesen a személyes megtekintés előtt. (Az összes fényképet kizárólag a saját honlapunkon találják. www.menscar.hu)
 Az autó Spanyolországban került először forgalomba, de már öt éve magyar rendszámmal közlekedik. Második tulajdonosától megkaptuk az autó mindkét gyári kulcsát és a komplett fedélzeti irodalmát. Futásteljesítménye (évi 28ekm) a szervizfüzetet helyettesítő digitális szervizkivonaton és a JSZP alapján követhető nyomon. ...továbbá lekérdezhető bármelyik TOYOTA-márkaszervizben. (Lásd: dokumentumok. Alvázszám: JTDKN36U605483843 - rendszám: RWE-287)
 Az autó minden beavatkozása TOYOTA-márkaszervizben történt. A kötelező inspekciókat időben megkapta, a típushibákat elhárították. 10. éves hibrid kontrollja is megtörtént.
 Fehér fényezése esztétikus és egységes, továbbá a fekete bőr/szövet kombinációjú kárpitok is szép állapotban maradtak a használat során. Igazán jót tett nekik az autókozmetikai felkészítés.
 Téli gumiabroncsai jó állapotúak és mutatós könnyűfém felniken feszülnek. A nyári kerekeket a tulajdonos megtartotta, hiszen ugyanilyen modellt vásárolt, csak persze fiatalabbat.
 2025. novemberig érvényes műszaki vizsgával kínáljuk.
 AZONNAL ÁTVEHETŐ magyar rendszámos autó.
 Az autó vételára átutalással is kiegyenlíthető. 
 Külön - készpénzben - fizetendő a névre írás költsége (eredetiség vizsgálat, forgalmi engedély és törzskönyv, valamint a vagyonszerzés illetéke), melynek összegéről értékesítőnk ad felvilágosítást.
 Az autó átvizsgálására lehetőséget biztosítunk a telephelyünkön, vagy átadjuk az autót - Győr területén belül - az Ön által megjelölt szerviznek. (Az időpont egyeztetése az Ön feladata, a vizsgálat díja az Ön költsége.)
MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT!
Telefonáljanak bizalommal és nem fognak csalódni!
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
50 397 Ft/év
Netrisk átlagdíj
66 378 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum