- cm3  120677
VW
Golf
1.0 TSI BMT Limited
5 600 000Ft
2017/10 51 252 km
Üzenet a hirdetőnek

VW

Golf

1.0 TSI BMT Limited

5 600 000Ft

2017/10 51 252 km

Benzin
109 LE / 81 kW
999 cm³
Manuális: 6 fokozat
Ferdehátú
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
RÖVIDEN:
 - Kérem, indulás előtt hívjon!
 - Első forgalomba helyezés: külföld.
 - Magyar rendszámos.
 - 1. tulajdonostól.
 - Vezetett szervizfüzet.
 - Mindkét gyári kulcs.
 - Gyári fényezés.
 - Fényezési rétegvastagság mérés.
 - Eladó: magánszemély (azaz bizományos értékesítés)
 - Garancia: 1 év vagy 20ekm.
 - Szavatosság: 1 év a Ptk. szerint.
 - Átvizsgáltatható.
 - Átvehető: AZONNAL.
 BŐVEBBEN:
 Tisztelt Érdeklődőink!
 Bizományos értékesítési céllal vettük át ismeretségi körből ezt a német kompaktot, melyet az alábbi leírásban, valamint a mellékelt fotókon mutatunk be részletesen a személyes megtekintés előtt. (Az összes fényképet kizárólag a saját honlapunkon találják. www.menscar.hu)
 Az autó külföldön került először forgalomba, de már öt éve magyar rendszámmal közlekedik. Első tulajdonosától megkaptuk az autó mindkét gyári kulcsát és a komplett fedélzeti irodalmát. Futásteljesítménye (évi 7ekm) a szervizfüzetet helyettesítő digitális szervizkivonaton és a JSZP alapján követhető nyomon. ...továbbá lekérdezhető bármelyik VW-márkaszervizben. (Lásd: dokumentumok. Alvázszám: WVWZZZAUZJP022226 - rendszám: RFT-339)
 Olajcsere inspekciója nemrég készült, erre sem kell egy darabig költeni.
 Szürke metálfényezését - meglepő módon - gyári, eredetinek mértük és a kéttónusú szürke szövetkárpitok is szép állapotban maradtak a csekély használat során.
 Téli gumiabroncsai nagyon jó állapotúak és gyári könnyűfém felniken feszülnek. Igény esetén egy komplett nyári kerékgarnitúrát - szintén VW gyári alufelnin - is tudunk biztosítani az autóhoz.
 Mivel a VW gyári garanciája már lejárt - azaz a gyártó már nem vállal felelősséget a legyártott autójáért - ezért mi - a gépjármű kora és állapota miatt - 1 év/20.000 km MŰSZAKI GARANCIÁT vásárolunk a Defend Insurance feltételei szerint.
 2026. márciusig érvényes műszaki vizsgával kínáljuk.
 AZONNAL ÁTVEHETŐ magyar rendszámos autó.
 Az autó vételára átutalással is kiegyenlíthető. 
 Külön - készpénzben - fizetendő a névre írás költsége (eredetiség vizsgálat, forgalmi engedély és törzskönyv, valamint a vagyonszerzés illetéke), melynek összegéről értékesítőnk ad felvilágosítást.
 Az autó átvizsgálására lehetőséget biztosítunk a telephelyünkön, vagy átadjuk az autót - Győr területén belül - az Ön által megjelölt szerviznek. (Az időpont egyeztetése az Ön feladata, a vizsgálat díja az Ön költsége.)
MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT!
Telefonáljanak bizalommal és nem fognak csalódni!
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
58 779 Ft/év
Netrisk átlagdíj
83 786 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum