- cm3  120601
VW
MULTIVAN
 
8 350 000Ft
2012/12 166 607 km
Üzenet a hirdetőnek

VW

MULTIVAN

 

8 350 000Ft

2012/12 166 607 km

Diesel
177 LE / 132 kW
1968 cm³
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
RÖVIDEN:
 - Kérem, indulás előtt hívjon!
 - Első forgalomba helyezés: Szlovákia.
 - 2. tulajdonostól.
 - Vezetett szervizfüzet.
 - Mindkét gyári kulcs.
 - Fényezési rétegvastagság mérés.
 - Eladó: magánszemély (azaz bizományos értékesítés)
 - Garancia: 1 év vagy 20ekm.
 - Szavatosság: 1 év a Ptk. szerint.
 - Átvizsgáltatható.
 - Átvehető: Azonnal.
 BŐVEBBEN:
 Tisztelt Érdeklődőink!
 Bizományos értékesítési céllal vettük át a mellékelt fotókon bemutatott kedvelt német luxusbuszt, melyet az alábbi leírásban ismerhetnek meg részletesen a személyes megtekintés előtt. (Az összes fényképet kizárólag a saját honlapunkon találják. www.menscar.hu)
 Az autó Szlovákiában került először forgalomba. A komplett fedélzeti irodalma és a 2 db gyári kulcsa is rendelkezésünkre áll. Futásteljesítménye (évi 15ekm) a szervizfüzet bejegyzései alapján követhető nyomon. ...illetve lekérdezhető bármelyik VW-márkaképviseletnél. (Lásd: dokumentumok. Alvázszám: WV2ZZZ7HZDH065562 - rendszám: SDK-868)
 A csodálatos konstrukcióból adódóan - mint minden 179 lóerős T5-ön - már megtörtént a komplett motorfelújítás és természetesen a turbók sem maradhattak ki, ha már elszaladtak a költségek.
 A lámpatestek a tulajdonos ízlését tükrözik, de természetesen az eredeti darabok is megvannak és a vételár részét képezik.
 Fényezése szép, egységes és kartámaszos szövetkárpitozású ülések is jól bírták az igénybevételt.
 Téli gumiabroncsai nagyon jó állapotúak és gyári könnyűfém felniken feszülnek. Igény esetén egy komplett nyári kerékgarnitúrát is tudunk biztosítani az autóhoz.
 Az autó levehető vonóhoroggal rendelkezik, mellyel 750 kg fék nélküli vagy 2.500 kg fékezett utánfutót vontathat, vagy kitűnően alkalmas kerékpártartó rögzítésére.
 A gépjármű kora és állapota miatt 1 év/20.000 km MŰSZAKI GARANCIÁT tudunk biztosítani a Defend Insurance feltételei szerint.
 2025. júniusig érvényes műszaki vizsgával kínáljuk.
 Azonnal átvehető magyar rendszámos autó.
 Az autó vételára átutalással is kiegyenlíthető. 
 Külön - készpénzben - fizetendő a névre írás költsége (eredetiség vizsgálat, forgalmi engedély és törzskönyv, valamint a vagyonszerzés illetéke), melynek összegéről értékesítőnk ad felvilágosítást.
 Az autó átvizsgálására lehetőséget biztosítunk a telephelyünkön, vagy átadjuk az autót - Győr területén belül - az Ön által megjelölt szerviznek. (Az időpont egyeztetése az Ön feladata, a vizsgálat díja az Ön költsége.)
MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT!
Telefonáljanak bizalommal és nem fognak csalódni!
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
58 779 Ft/év
Netrisk átlagdíj
83 786 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum