- cm3  120371
VW
Scirocco
2.0 CR TDI DSG
4 250 000Ft
2010/04 250 341 km
Üzenet a hirdetőnek

VW

Scirocco

2.0 CR TDI DSG

4 250 000Ft

2010/04 250 341 km

Diesel
168 LE / 125 kW
1968 cm³
Automata - Duplakuplung: 6 fokozat
Coupe
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
RÖVIDEN:
 - Kérem, indulás előtt hívjon!
 - Első forgalomba helyezés: Luxemburg.
 - Vezetett szervizfüzet.
 - Mindkét gyári kulcs.
 - Fényezési rétegvastagság mérés.
 - Eladó: autókereskedő.
 - Garancia: 1 év vagy 20ekm.
 - Szavatosság: 1 év a Ptk. szerint.
 - Átvehető: rövid időn belül.
 BŐVEBBEN:
 Tisztelt Érdeklődőink!
 Bizományos értékesítési céllal vettük át autókereskedő partnerünktől a mellékelt fotókon bemutatott német coupét, melyet az alábbi leírásban ismerhetnek meg részletesen a személyes megtekintés előtt. (Az összes fényképet kizárólag a saját honlapunkon találják. www.menscar.hu)
 Az autó Luxemburgban került először forgalomba, majd évek múlva Franciaországban használták. A komplett fedélzeti irodalma és a 2 db gyári kulcsa is rendelkezésünkre áll. Futásteljesítménye (évi 18ekm) a szervizfüzet bejegyzései és sok szervizszámla alapján követhető nyomon. (Lásd: dokumentumok. Alvázszám: WVWZZZ13ZAV439004 - rendszám: még nincs)
 Fehér fényezése szép, egységes és a nyeregbarna színű, fűthető bőrkárpitozású sportülések is jól bírták az igénybevételt.
 Nyári gumiabroncsai jó állapotúak és gyári könnyűfém felniken feszülnek. Téli kerekeket sajnos nem kaptunk az autóhoz, de szívesen segítünk a beszerzésében.
 A gépjármű kora és állapota miatt 1 év/20.000 km MŰSZAKI GARANCIÁT tudunk biztosítani a Defend Insurance feltételei szerint.
 FIGYELEM: Az autó a GY-M-S megyei Kormányhivatal Közlekedési Hatóságánál (régi nevén NKH, még régebben KPM) tesz műszaki vizsgát. Kérem, ne tévesszék össze azokkal az autókkal, amelyeket műszaki felkészítés nélkül - a külföldi műszaki vizsgát honosítva - kínálnak! Köszönöm szépen.
 Friss, két évig érvényes műszaki vizsgával kínáljuk.
 A vételár tartalmazza a műszaki vizsga és a regisztráció költségeit is. Magyar okmányokkal fogjuk átadni.
 Rövid időn belül átvehető.
 Az autó vételára átutalással is kiegyenlíthető. 
 Külön - készpénzben - fizetendő a névre írás költsége (eredetiség vizsgálat, forgalmi engedély és törzskönyv, valamint a vagyonszerzés illetéke), melynek összegéről értékesítőnk ad felvilágosítást.
MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT!
Telefonáljanak bizalommal és nem fognak csalódni!
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
56 395 Ft/év
Netrisk átlagdíj
75 154 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum