- cm3  120592
VW
TIGUAN
 
9 600 000Ft
2018/06 182 097 km
Üzenet a hirdetőnek

VW

TIGUAN

 

9 600 000Ft

2018/06 182 097 km

Diesel
147 LE / 110 kW
1968 cm³
Terepjáró
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
RÖVIDEN:
 - Kérem, indulás előtt hívjon!
 - Első forgalomba helyezés: Németország.
 - Magyar rendszámos.
 - 2. tulajdonostól.
 - Gyári fényezés.
 - Vezetett szervizfüzet.
 - Mindkét gyári kulcs.
 - Fényezési rétegvastagság mérés.
 - Eladó: magánszemély (azaz bizományos értékesítés)
 - Garancia: 1 év vagy 20ekm.
 - Szavatosság: 1 év a Ptk. szerint.
 - Átvizsgáltatható.
 - Átvehető: Azonnal.
 BŐVEBBEN:
 Tisztelt Érdeklődőink!
 Ismeretségi körből vettük át bizományos értékesítésre ezt a népszerű német SUV-t, melyet az alábbi leírásban, valamint a mellékelt fotókon mutatunk be részletesen a személyes megtekintés előtt. (Az összes fényképet kizárólag a saját honlapunkon találják. www.menscar.hu)
 Az autó Németországban került először forgalomba, de már második éve itthon fut. Második tulajdonosától megkaptuk az autó mindkét gyári kulcsát és a komplett fedélzeti irodalmát. Futásteljesítménye (évi 33ekm) a szervizfüzetet helyettesítő digitális szervizkivonaton és a JSZP alapján követhető nyomon. ...továbbá lekérdezhető bármelyik VW-márkaszervizben. (Lásd: dokumentumok. Alvázszám: WVGZZZ5NZJW431453 - rendszám: TFP-147)
 Olajcsere inspekciója nemrég készült, egyelőre nem kell számítani további kiadásra.
 Szürke fényezése gyári, eredeti és a színben harmonizáló fekete/szürke velúr hatású kárpitok is megkíméltek maradtak a használat során.
 Téli gumiabroncsai jó állapotúak és gyári könnyűfém felniken feszülnek. Igény esetén egy nyári gumigarnitúrát is tudunk biztosítani az autóhoz.
 Az autó - automatán behajló - vonóhoroggal rendelkezik, mellyel 750 kg fék nélküli vagy 2.500 kg fékezett utánfutót vontathat, vagy kitűnően alkalmas kerékpártartó rögzítésére.
 A gépjármű kora és állapota miatt 1 év/20.000 km MŰSZAKI GARANCIÁT tudunk biztosítani a Real Garant AG vagy a Defend Insurance feltételei szerint.
 Az autó zavarba ejtően jó felszereltséggel rendelkezik, a vezetési segédek mellett meg kell említenem az ergonómikus vezetőülést vagy a hátul is fűthető szélső üléseket.
 A megérdemelten híres motorja bőséges nyomatékkal mozgatja a formás karosszériát és a sokat bizonyított összkerék meghajtási rendszere biztonságos utazást biztosít.
 2025. júniusig érvényes műszaki vizsgával kínáljuk.
 AZONNAL ÁTVEHETŐ magyar rendszámos autó.
 Az autó vételára átutalással is kiegyenlíthető. 
 Külön - készpénzben - fizetendő a névre írás költsége (eredetiség vizsgálat, forgalmi engedély és törzskönyv, valamint a vagyonszerzés illetéke), melynek összegéről értékesítőnk ad felvilágosítást.
 Az autó átvizsgálására lehetőséget biztosítunk a telephelyünkön, vagy átadjuk az autót - Győr területén belül - az Ön által megjelölt szerviznek. (Az időpont egyeztetése az Ön feladata, a vizsgálat díja az Ön költsége.)
MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT!
Telefonáljanak bizalommal és nem fognak csalódni!
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
59 544 Ft/év
Netrisk átlagdíj
81 738 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum