- cm3  120633
VW
TOURAN
 
3 250 000Ft
2012/01 203 194 km
Üzenet a hirdetőnek

VW

TOURAN

 

3 250 000Ft

2012/01 203 194 km

Diesel
103 LE / 77 kW
1598 cm³
Egyterű
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
RÖVIDEN:
 - Kérem, indulás előtt hívjon!
 - Első forgalomba helyezés: Németország.
 - Vezetett szervizfüzet.
 - Mindkét kulcs.
 - Fényezési rétegvastagság mérés.
 - Eladó: magánszemély (azaz bizományos értékesítés)
 - Garancia: 1 év vagy 20ekm.
 - Szavatosság: 1 év a Ptk. szerint.
 - Átvizsgáltatható.
 - Átvehető: 2-3 munkanapon belül
 BŐVEBBEN:
 Tisztelt Érdeklődőink!
 Bizományos értékesítési céllal vettük át ismeretségi körből ezt a német egyterűt, melyet az alábbi leírásban, valamint a mellékelt fotókon mutatunk be részletesen a személyes megtekintés előtt. (Az összes fényképet kizárólag a saját honlapunkon találják. www.menscar.hu)
 Tulajdonosától megkaptuk az autó mindkét kulcsát és a komplett fedélzeti irodalmát. Futásteljesítménye (évi 17ekm) a vezetett szervizfüzet bejegyzésein és a JSZP alapján követhető nyomon. ...továbbá lekérdezhető bármelyik VW-márkaszervizben. (Lásd: dokumentumok. Alvázszám: WVGZZZ1TZCW043052 - rendszám: még nincs)
 Következő olajcsere inspekciója majd csak nyáron lesz esedékes. Az előző szerviz során a következő alkatrészeket cserélték: komplett vezérlés, kuplung, kettős tömegű lendkerék, befecskendezők.
 Reflex-ezüst metálfényezése esztétikus és egységes, továbbá a sötétszürke szövetkárpitok is szép állapotban maradtak a használat során.
 Gumiabroncsai jó állapotúak és gyári könnyűfém felniken feszülnek. Téli kerekeket sajnos nem kaptunk az autóhoz, de szívesen segítünk a beszerzésében.
 Mivel a VW már hosszú évek óta nem vállal felelősséget a legyártott autójáért, ezért mi - a gépjármű kora és állapota miatt - 1 év/20.000 km MŰSZAKI GARANCIÁT vásárolunk a Defend Insurance feltételei szerint.
 FIGYELEM: Az autó a GY-M-S megyei Kormányhivatal Közlekedési Hatóságánál (régi nevén NKH, még régebben KPM) tett műszaki vizsgát. Kérem, ne tévesszék össze azokkal az autókkal, amelyeket műszaki felkészítés nélkül - a külföldi műszaki vizsgát honosítva - kínálnak! Köszönöm szépen.
 2025. decemberig érvényes műszaki vizsgával kínáljuk.
 Mivel az autó már rendelkezik magyar műszaki vizsgával, ezért 2-3 MUNKANAPON BELÜL ÁTVEHETŐ. 
 Az autó vételára átutalással is kiegyenlíthető. 
 Külön - készpénzben - fizetendő a névre írás költsége (eredetiség vizsgálat, forgalmi engedély és törzskönyv, valamint a vagyonszerzés illetéke), melynek összegéről értékesítőnk ad felvilágosítást.
 Az autó átvizsgálására lehetőséget biztosítunk a telephelyünkön, vagy átadjuk az autót - Győr területén belül - az Ön által megjelölt szerviznek. (Az időpont egyeztetése az Ön feladata, a vizsgálat díja az Ön költsége.)
MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT!
Telefonáljanak bizalommal és nem fognak csalódni!
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
58 779 Ft/év
Netrisk átlagdíj
83 786 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum