Nincs kép
DAEWOO
Tico
0.8 SX Plus
480 000Ft
1997/05 49 000 km
Üzenet a hirdetőnek

DAEWOO

Tico

0.8 SX Plus

480 000Ft

1997/05 49 000 km

Benzin
40 LE / 30 kW
796 cm³
Manuális: 5 fokozat
Ferdehátú
Használt/Újszerű

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
Garázsban tartott, nagyon megkímélt „ékszerdoboz”. 
Alváza új korában megerősített üreg,- és alvázvédelemmel lett ellátva, megvédve mindennemű rozsdásodás ellen. Gondos női eladója folyamosan elvégeztette a szükséges és szakszerű állapot-megóvási szervizelését. 
Felszereltsége: Metál fényezés, központi zár, gyerekzár, elektromos ablakemelő elől, sötétített UV szűrős szélvédő, elsőajtó merevítés, hátsó spoiler és ablakmosó,- ablaktörlővel, 5 személyes, dönthető ülések, 5 fokozatú kézi váltó, fényszóró magasság állítás, ködlámpa, díszcsík, dísztárcsa, stb…. Egy éve sincs, hogy 4évszakos gumikat, új zselés akkumulátort, és bluetooth (telefonálásra is alkalmas) médialejátszót, + hangszórókat, új carbonszálas ülésvédő huzatot és egyedi díszítést kapott.   
Méretéből adódóan döntően második autóként funkcionált, ezért nem jellemző rá a nagy futásteljesítmény. Problémamentes, olcsón fenntartható, egyszerű, városban és közúton is megbízható kisautó, mely a korát meghazudtoló, „szinte még szalonállapotban van”.

Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 2db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
51 616 Ft/év
Netrisk átlagdíj
64 254 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum