- cm3  120676
RENAULT
MEGANE COUPE
 
2 695 000Ft
2012/08 197 203 km
Üzenet a hirdetőnek

RENAULT

MEGANE COUPE

 

2 695 000Ft

2012/08 197 203 km

Diesel
158 LE / 118 kW
1995 cm³
Coupe
Használt/Normál

Számolja ki a gépjármű átírásának költségeit!
Leírás
RÖVIDEN:
 - Kérem, indulás előtt hívjon!
 - Első forgalomba helyezés: Franciaország.
 - Vezetett szervizfüzet.
 - Mindkét gyári kulcs.
 - Fényezési rétegvastagság mérés.
 - Eladó: autókereskedő (azaz bizományos értékesítés)
 - Garancia: 1 év vagy 20ekm.
 - Szavatosság: 1 év a Ptk. szerint.
 - Átvizsgáltatható.
 - Átvehető: 2-3 munkanapon belül.
 BŐVEBBEN:
 Tisztelt Érdeklődőink!
 Bizományos értékesítési céllal vettük át autókereskedő partnerünktől a mellékelt fotókon bemutatott formás francia kupét, melyet az alábbi leírásban ismerhetnek meg részletesen a személyes megtekintés előtt. (Az összes fényképet kizárólag a saját honlapunkon találják. www.menscar.hu)
 Megkaptuk az autó mindkét gyári kulcsát és a komplett fedélzeti irodalmát. Futásteljesítménye (évi 17ekm) a vezetett szervizfüzet bejegyzésein követhető nyomon. ...továbbá lekérdezhető bármelyik RENAULT-márkaszervizben. (Lásd: dokumentumok. Alvázszám: VF1DZ0L0247680537 - rendszám: még nincs)
 Fehér gyöngyház fényezése esztétikus és egységes. A fekete betétes szürke bőrkárpitozású sportülések is szép állapotban maradtak a használat során, csak a vezetőülés beszálló része kopott meg kissé, de ezen nincs mit csodálkozni.
 Nyári gumiabroncsai gyári könnyűfém felniken feszülnek, amikre már ráférne egy fényezés. Téli kerekeket sajnos nem kaptunk az autóhoz.
 Mivel a RENAULT gyári garanciája már nem érvényes - azaz a gyártó már nem vállal felelősséget a legyártott autójáért - ezért mi - a gépjármű kora és állapota miatt - 1 év/20.000 km MŰSZAKI GARANCIÁT vásárolunk a Defend Insurance feltételei szerint.
 FIGYELEM: Az autó a GY-M-S megyei Kormányhivatal Közlekedési Hatóságánál (régi nevén NKH, még régebben KPM) tett műszaki vizsgát. Kérem, ne tévesszék össze azokkal az autókkal, amelyeket műszaki felkészítés nélkül - a külföldi műszaki vizsgát honosítva - kínálnak! Köszönöm szépen.
 2026. februárig érvényes műszaki vizsgával kínáljuk.
 Mivel az autó már rendelkezik magyar műszaki vizsgával, ezért 2-3 MUNKANAPON BELÜL ÁTVEHETŐ. 
 Az autó vételára átutalással is kiegyenlíthető. 
 Külön - készpénzben - fizetendő a névre írás költsége (eredetiség vizsgálat, forgalmi engedély és törzskönyv, valamint a vagyonszerzés illetéke), melynek összegéről értékesítőnk ad felvilágosítást.
 Az autó átvizsgálására lehetőséget biztosítunk a telephelyünkön, vagy átadjuk az autót - Győr területén belül - az Ön által megjelölt szerviznek. (Az időpont egyeztetése az Ön feladata, a vizsgálat díja az Ön költsége.)
MEN'S CAR - MINDENBŐL A LEGJOBBAT!
Telefonáljanak bizalommal és nem fognak csalódni!
Feltöltött dokumentumok
A hirdetéshez 0db feltöltött dokumentum tartozik.
Netrisk KGFB-index
Az ilyen kategóriájú gépjárművekre a múlt héten az alábbi átlagos, éves díjakon kötöttek kötelező biztosítást a Netrisk.hu portálon. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek, az adott gépjárműre vonatkozó konkrét díj mértékét a tulajdonos/üzembentartó adatai nagyban befolyásolhatják. Az erre a gépjárműre vonatkozó pontos díj kiszámításához kérjük, kattintson a díjszámítást indító gombra.
58 779 Ft/év
Netrisk átlagdíj
83 786 Ft/év
Átlagdíj A0
Kiszámolom a KGFB díjamat
A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum