Hasznos segítség a használt autó vásárláshoz

A használt autó vásárlás mindig is kockázatos volt, hiszen a legnagyobb gondosság mellett sem lehetünk tisztában a jármű pontos előéletével, minden egyes alkatrészének aktuális műszaki állapotával. Még a legjobb szándékú eladó esetében is előfordulhat, hogy akár pár héttel az adásvétel után olyan, addig rejtett hiba jelentkezik, aminek a javítása komoly anyagi megterhelést jelent.

Ezt a kockázatot csökkenti a Fortegra Europe Insurance Company Ltd. (ügynök a Defend Insurance Kft.) háromféle csomagban elérhető DEFEND Car Protect Kiterjesztett Garanciája, amely meghatározott feltételekkel (díjfizetés mellett) átvállalja a meghibásodott használt autó javítási költségeit vagy annak egy jelentős részét.


DEFEND Car Protect
PLUS

Kiterjesztett Garancia
DEFEND Car Protect
COMFORT

Kiterjesztett Garancia
DEFEND Car Protect
ADVANTAGE

Kiterjesztett Garancia

Mire használhatja a DEFEND Car Protect Kiterjesztett Garanciát?

A DEFEND Car Protect Kiterjesztett Garancia biztosítás fedezetet nyújt a biztosított gépjárművek váratlanul és előre nem láthatóan bekövetkezett mechanikus vagy elektromos meghibásodásra, amely a meghatározott biztosított alkatrészek elromlásából vagy meghibásodásából ered, és amely a normál funkciók hirtelen leállását eredményezi, és ezen funciók helyreállításához javítás vagy a hibás alkatrész cseréje szükséges.

PLUS
COMFORT
ADVANTAGE
A gépjármű maximális életkora az eredeti gyári garancia kezdetétől számítva
15 év
10 év
6 év
Maximális megtett kilométer
300 000 km
250 000 km
200 000 km
Biztositott jármű maximális össztömege
3500 kg
3500 kg
3500 kg

További részletes információért, kérjük tekintse meg az alábbi dokumentumokat!

Hol juthat hozzá a DEFEND Car Protect Kiterjesztett Garanciához?

A DEFEND Car Protect Kiterjesztett Garancia elérhető a Netrisk.hu szerződéses autókereskedő partnereinél. Keresse az "akár DEFEND Car Protect Kiterjesztett Garanciával" jelzést a netriskauto.hu portál használtautó hirdetései között! Amelyik hirdetésben fel van tüntetve, arra a járműre igénybe tudja venni a DEFEND Car Protect Kiterjesztett Garanciát.

A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

0/0
Dokumentum